• Reklam
  • Reklam
Reklam

PROTOKOL ÜYELERİ MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

PROTOKOL ÜYELERİ MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

PROTOKOL ÜYELERİ MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
19 Ekim 2019 - 15:21 - Güncelleme: 19 Ekim 2019 - 15:23

Turgutlu Belediyesi tarafından 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle düzenlenen yemekte protokol üyeleri, belediye daire müdürleri ve muhtarlar bir araya geldi.
Turgutlu Belediyesi ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın tarafından organize edilen yemekte Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Garnizon Komutanı Personel Albay Kenan Peşternik, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Eratıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan, Fırat Honaz, Evren Erbaş Ser, Mithat Erden, Maski Muhtarlık İşleri Müdürü Turgutlu Koordinatörü Ramazan Hakan Ulak, Turgutlu Kaymakamlığı ve Turgutlu Belediyesi Daire Müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı. Açılış konuşmasını yapan Turgutlu Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Mahalle Muhtarı Avni Gürel: “Turgutlu Belediyesine ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’a bu özel günde böylesine güzel bir organizasyon yaptığı için teşekkür ediyorum.”dedi.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise yaptığı konuşmada; " Muhtarlar Günü vesilesiyle düzenlediğimiz yemekte muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlarımızın bu özel günde hem yanlarında olduk hem de mahallelerindeki sorunları, istek ve önerilerini dinleme fırsatımız oldu. Vatandaşlarımızla aramızda hizmet köprüsü olan muhtarlarımızın bu özel günlerini kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum." Dedi.