• Reklam
  • Reklam
Reklam

PROTOKOL İMZALANDI ATATÜRK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLADI

PROTOKOL İMZALANDI ATATÜRK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLADI

PROTOKOL İMZALANDI ATATÜRK MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR HEMEN BAŞLADI
Editor: Turgutlu Manşet
20 Aralık 2019 - 19:02

Turgutlu Belediyesi ile Manisa Büyükşehir arasında doğalgaz ve elektrik alt yapı çalışmaları için kazı yapılan yolların tadilatı için protokol tamamlandı, Atatürk Mahallesinde çalışmalar başladı.
Doğalgaz ve elektrik alt yapıları için yapılan çalışmalardan sonra bozulan ve sorumluluğu büyükşehirde olan yol tadilatları için Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın girişimleriyle protokol tamamlandı. Aralık ayı büyükşehir meclis toplantısında konuşan ve sorunları anlatan Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün protokol konusunda anlaştı. Tadilat çalışmalarının Turgutlu Belediyesi tarafından yapılırsa daha hızlı çözüme kavuşacağını belirten Başkan Akın’ın talimatıyla Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Ekipleri çalışmalarına Atatürk Mahallesinde Anıl, Arılı, Beceren ve Aran sokakta başladı.
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın: “Aralık ayı büyükşehir meclisinde gündeme getirdiğimiz protokol konusunda büyükşehir ile anlaştık. Atatürk Mahallesi ve Selvilitepe Mahallemizde doğalgaz ve elektrik altyapısı için yapılan çalışmalardan sonra bozulan yolların tadilatı Belediyemiz Fen İşleri Ekipleri ekipleri tarafından yapılacaktır. Sorun yaşayan mahallelerimizde hızlı bir şekilde bu çalışmalarımızı tamamlayacağız.” dedi.
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan Fen İşleri Ekiplerinin çalışma başlattığı Anıl, Arılı, Beceren ve Aran Sokak’ı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.