• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÖZGÜR SERT TURGUTLUSPOR'DA

ÖZGÜR SERT TURGUTLUSPOR'DA

ÖZGÜR SERT TURGUTLUSPOR'DA
Editor: Turgutlu Manşet
10 Ocak 2022 - 14:36 - Güncelleme: 10 Ocak 2022 - 14:41

Turgutluspor, son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor forması giyen orta saha oyuncusu Özgür Sert ile anlaşmaya vardı. Özgür Sert, Kulüp Başkanı Ahmet Daşkan ile bir araya gelirken, görüşme sonunda formayı giyerek resmi sözleşmeye imza attı. İmza töreninde Yönetim Kurulu üyeleri de yer aldı.
İmza töreni sonrası konuşan Özgür Sert, “Hedefleri olan büyük bir camiaya geldim. Teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Kulübümün başarısına, takım arkadaşlarımla birlikte katkıda bulunmak istiyorum. Burada olduğum için mutluyum. Bana güvenen ve burada olmama olanak sağlayan Başta Kulüp Başkanımız Ahmet Daşkan, yöneticilerimiz ve hocamız Nazım Gülay’a teşekkür ediyorum. Turgutuspor’umuzun başarısı için, hocam şans verdiği takdirde sahada canla başla çalışacağım. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlısı olsun.” dedi.
Genç oyuncu Özgür Sert’i kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Ahmet Daşkan, “Özgür Sert başarılı ve genç yaşına rağmen tecrübeli bir oyuncu. Özgür’ün gücümüze güç katacağından hiç şüphem yok. Anlaşma her iki taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun. Özgür Sert kardeşime ikinci yarıda başarılar diliyorum.” dedi.