• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARDAN ÖZEL GÜNDE RESİM SERGİSİ

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARDAN ÖZEL GÜNDE RESİM SERGİSİ

ÖZEL YETENEKLİ ÇOCUKLARDAN ÖZEL GÜNDE RESİM SERGİSİ
Editor: Turgutlu Manşet
20 Kasım 2019 - 18:28

20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Gününde Turgutlu BİLSEM öğrencileri resim sergisi açtı.
Özel yetenekli öğrencilere yeteneklerini geliştirmek üzere etkinlik ve proje tabanlı destek eğitim hizmeti sunan BİLSEM, öğrencilerin resimlerinin yer aldığı sergi açtı.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ile Belediye Başkanı Çetin Akın'ın açılışını gerçekleştirdiği Resim Sergisinde özel yetenekli çocukların bir birinden güzel resimleri sergilendi.
Turgutlu Eski Belediye Binası bahçesinde gerçekleşen sergiye BİLSEM idaresi ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Turgutlu'da ki özel yetenekli öğrencileri Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezinde görmek istediklerini söyleyen BİLSEM müdürü Levent Uz; "Hedefimiz yeteneklerine göre daha hızlı öğrenen, yaratıcılık, sanat, liderliğe ilişkin kapasitede önde olan, özel akademik yeteneğe sahip, soyut fikirleri anlayabilen, ilgi alanlarında bağımsız hareket etmeyi seven ve yüksek düzeyde performans gösteren bireyler yetiştirmek. Turgutlu'da ki çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz." Dedi.
Belediye Başkanı Akın ile birlikte Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezi Öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı resim sergisinin açılış törenine katılan Kaymakam Ali Yılmaz'da;  öğrencilerin hazırlamış oldukları el emeği ve göz nuru birbirinden güzel çalışmaları sergiledikleri stantları tek tek gezerek, serginin hazırlanmasın emeği geçen Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Levent Uz, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi.