• Reklam
  • Reklam
Reklam

ÖZDAĞ’IN DANIŞMANI ALPKAN’DAN AÇIKLAMA

ÖZDAĞ’IN DANIŞMANI ALPKAN’DAN AÇIKLAMA

ÖZDAĞ’IN DANIŞMANI ALPKAN’DAN AÇIKLAMA
Editor: Turgutlu Manşet
16 Ocak 2021 - 12:24

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ’ın danışmanı Abdülselam Alpkan bir açıklama yayınladı.
Alpkan açıklamasında; “Danışmanı olduğumdan gurur duyduğum Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanı Sayın Selçuk Özdağ’ı Korkutamazsınız yıldıramazsınız. Selçuk Özdağ vatandır, Selçuk Özdağ halktır, Selçuk Özdağ doğruları söylemekten asla vazgeçmeyecektir. 
Selçuk Özdağ cennet mekân Sayın Muhsin Yazıcıoğlu’yla beraber yol arkadaşlığı yapmıştır, halkına olan sevdası devletine olan bağlılığı ve doğru yoldan dönmediği için yedi yıl cezaevinde işkenceye maruz kalmıştır. O gün bile korkmamıştır, doğruları söylemekten vazgeçmemiştir.
Bugün de Sayın Selçuk Özdağ gibi bizlerde korkmuyoruz Sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ ya çağrımızdır; Selçuk Özdağ’a saldıran Beş kişilik teröristler ve kim olurda olsun onları azmettiren şerefsizler bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmeli ve en ağır cezaya çarptırılmalıdırlar ve bir daha böylesine sinsice haince siyasete demokrasiye ve adalete saldırmaya kimsenin cesareti olmasın.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Selçuk Özdağ’ın dün akşam saatlerinde ameliyata girdiğini belirten Alpkan; “Selçuk Özdağ başkanım ameliyatta sol el parmaklarında ve dirseğinde kırık var parmaklarından ameliyata girmiştir. Kendisinden sık sık bilgi alıyorum, yüce Mevla’m başkanımıza acil şifalar versin inşallah” dedi.