• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

ÖĞRENCİLERE 2000 BİLET

ÖĞRENCİLERE 2000 BİLET

ÖĞRENCİLERE 2000 BİLET
Editor: Turgutlu Manşet
17 Ocak 2020 - 19:09

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, 2019-2020 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi nedeniyle eğitim kurumlarına ziyarette bulunarak öğrencileri tebrik etti.
Öğrencilere iyi tatiller dileğinde bulunan Akın, Pazar günü oynanacak olan Turgutluspor - Kemerspor 2003 maçı için öğrencilere 2000 adet maç bileti hediye etti.
Belediye Başkanı Çetin Akın, Başkan Yardımcıları Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Turgutluspor Kulüp Başkanı Hüseyin Güleç, Profesyonel Şube Sorumlusu Erk Kayabaş, Takım Kaptanı Mithat Yaşar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ile birlikte Turgutlu'da eğitim kurumlarına ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde öğrencilerle sohbet eden Akın açıklamasında; "Başkan Yardımcılarımız Fırat Honaz, Ahmet Daşkan, Evren Erbaş Ser, Turgutluspor Kulüp Başkanımız Hüseyin Güleç, Profesyonel Şube Sorumlumuz Erk Kayabaş, Takım Kaptanımız Mithat Yaşar, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ölmez ile birlikte ara yıl tatiline çıkacak öğrencilerimizin karne heyecanlarına ortak olduk. 
Anadolu Lisesi, Kocatürk ve Bilgikent Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek öğrencilerimize karne hediyesi olarak Turgutlusporumuzun Pazar günü oynayacağı Kemerspor maç biletini verdik. Öğrencilerimize iyi tatiller diliyor, çalışmalarına devam etmek isteyen öğrencilerimizi Atatürk Kültür Merkezimize bekliyoruz." Dedi.
Pazar günü oynanacak olan Turgutluspor maçı için Turgutlu Anadolu Lisesi, Senem Aka Anadolu Lisesi, Hasan Ferdi Turgutlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Lisesi, Kocatürk ve Bilgikent Eğitim Kurumları öğrencilerine toplam 2000 bilet hediye edildiği öğrenildi.