• Reklam
  • Reklam
Reklam

O İDDİALAR YALANLANDI

O İDDİALAR YALANLANDI

O İDDİALAR YALANLANDI
Editor: Turgutlu Manşet
30 Mart 2020 - 13:07

Sosyal medya ve bazı basın organlarında çıkan, Akhisar'da Koronavirüs sebebiyle ölüm yaşanması ve defin işlemlerine ilişkin haberlerle ilgili olarak Manisa Valiliğinden açıklama yapıldı.
Manisa Valiliği sosyal medya hesaplarından yayınlanan duyuruda; "Akhisar’a bağlı Eroğlu Köyünde ikamet eden ve yaklaşık 3 ay önce kanser tedavisi amacıyla Fransa’da yaşayan çocuklarının yanına gittiği tespit edilen vatandaşımız, ekte gönderilen ‘Cenaze Nakil Belgesi’ nde de belirtildiği üzere doğal sebeplerle vefat etmiştir. Cenaze, usulüne uygun olarak Ülkemize getirilmiş ve Büyükşehir Belediyesi görevlileri tarafından köy mezarlığında defnedilmiştir. Cenazenin, Koronavirüs vakalarının yoğun olarak görüldüğü Fransa’dan ülkemize getirilmesi sebebiyle görevli personel tarafından gerekli tedbirler alınmış ve defin işlemi uygulanması gereken prosedür çerçevesinde yapılmıştır.
Cenaze defin işlemleri sırasında video çeken ve Koronavirüs defin işlemi adı altında asılsız paylaşım ve haber yapanlarla ilgili olarak gerekli yasal işlem yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." İfadelerine yer verildi.