Yayınlanma :
9 Aralık 2019 14:12
Güncelleme
: 9 Aralık 2019 14:12


Turgutlu'da kimliği belirsiz kişi yada kişiler Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İlçe Kabristanı'nda bulunan bazı mezar taşlarıyla çeşmeleri kırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu İlçe Kabristanı'nda mezar taşlarının ve çeşmelerin kırıldığını gören vatandaşlar, durumu belediye ve polis ekiplerine bildirdi.
Ekipler yaptıkları incelemelerde çok sayıda mezar taşının ve çeşmenin kırıldığını belirledi.
Mezarlık ziyaretinde bulunan bir vatandaş ise gördükleri manzara karşısında içlerinin acıdığını belirterek, "15 yıl önce kızımı kaybettim. Her hafta sonu onu ziyarete geliyoruz. Bazı zararları görüyorduk ama bu kadar çok değildi. Şimdi baktık ki tüm mezarlara zarar vermişler. Kızımın mezarına da zarar vermişler. Güvenlik yok mu burada? Bu mezarlığın bir sorumlusu yok mu? Neden kimse ilgilenmiyor?" dedi.
Mezarlıklara zarar veren kişilerin tespit edilmesi için çalışma başlatıldı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefreti körükleyecek yorumlar yapmayınız.
Irkçı, cinsiyetçi, kişilik haklarını zedeleyen, taciz amaçlı veya saldırgan ifadeler kullanmayınız.
Türkçe imla kurallarına ve noktalama işaretlerine uygun cümleler kurmaya özen gösteriniz.
Yorumunuzu tamamı büyük harflerden oluşacak şekilde yazmayınız.
Gizli veya açık biçimde reklam, tanıtım amaçlı yorumlar yapmayınız.
Kendinizin veya bir başkasının kişisel bilgilerini paylaşmayınız.
Yorumlarınızın hukuki sorumluluğunu üstlendiğinizi, talep edilmesi halinde bilgilerinizin yetkili makamlarla paylaşılacağını unutmayınız.
Yorumlar 1
Kalan Karakter: