• Reklam
  • Reklam
Reklam

MUSTAFA BİÇER ANISINA VEDA KONSERİ

MUSTAFA BİÇER ANISINA VEDA KONSERİ

MUSTAFA BİÇER ANISINA VEDA KONSERİ
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mayıs 2022 - 19:11

Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, sezonu düzenleyeceği veda konseriyle tamamlayacak. Geçtiğimiz aralık ayında hayatını kaybeden İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Biçer’in anısına ithaf edilen veda konseri, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da Ergenekon Mahallesi Seyirtepe Amfitiyatro’da gerçekleşecek. 
Kültür ve sanat etkinlikleri ile vatandaşları buluşturan Turgutlu Belediyesi, Türk Halk Müziği severlere eşsiz bir gece sunacak. Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı Türk Halk Müziği Korosu tarafından veda konseri düzenlenecek. Prof. Dr. Gökhan Ekim yönetiminde sahneye çıkacak olan Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu birbirinden özel türküleri seslendirecek. 
Mustafa Biçer unutulmadı
Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından gerçekleştirilecek olan veda konseri, geçtiğimiz aralık ayında koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden İmar ve Şehircilik Müdürü Mustafa Biçer’in anısına ithaf edildi.
Turgutlu Belediyesi Türk Halk Müziği Veda Konseri, 18 Mayıs Çarşamba günü saat 20:30’da Ergenekon Mahallesi Seyirtepe Amfitiyatro’da gerçekleştirilecek. 
Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Honaz, “Türk Halk Müziği Koromuz, Eğitmenimiz Prof. Dr. Gökhan Ekim yönetiminde güzel bir konsere daha imza atacak. Zamansız bir şekilde kaybettiğimiz İmar ve Şehircilik Müdürümüz Mustafa Biçer’in anısına düzenlenecek veda konserine tüm hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.