• Reklam
  • Reklam
Reklam

MURAT BAYBATUR: "BİZİM İŞİMİZ LAF DEĞİL, MİLLETİMİZ VE DEVLETİMİZ İÇİN İŞ ÜRETMEK"

MURAT BAYBATUR: "BİZİM İŞİMİZ LAF DEĞİL, MİLLETİMİZ VE DEVLETİMİZ İÇİN İŞ ÜRETMEK"

MURAT BAYBATUR:
Editor: Turgutlu Manşet
10 Ağustos 2021 - 18:29

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Turgutlu'da ziyaretlerde bulundu.
İlçe programından ilk olarak AK Parti Turgutlu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Baybatur, burada partililer ve vatandaşlar tarafından karşılandı.
Burada bir konuşma yapan AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkesi ve milleti için aralıksız çalıştığını ve milletinin başını öne eğdirecek hiç bir şey yapmadığını söyledi.
Muhalefet partilerinin klişe sözler, yalan ve iftiralarla karalama çalışmaları yaptıklarını dile getiren Baybatur, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Bakanlarımız, yani devletimiz gece gündüz ülkemiz ve milletimiz için çalışmaktadır. Antalya'da bizzat Cumhurbaşkanımız ve Bakanlarımız sahada halkımızın yanında oldu ve dertlerini dinledi. Yangından etkilenen köylerde yeni evlerin TOKİ tarafından yapılacağının, Valilikler aracılığı ile vatandaşlarımıza nakdi yardımların yapılacağı müjdesini verdi ve nakdi yardımlar başladı. Birileri bir şeyleri yalan yanlış konuşacak, gözleri görse de inkar edecek ama biz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Muhalefet partilerinin mensupları, arkalarından uçaklar, helikopterler geçerken, ekipler canla başla sahada çalışırken, yangınlara hiç müdahale edilmiyor diye bir yalanı ortaya atıyorlar. Biz bunlara bakmayacağız. Milletimiz bu zihniyete gerekeni her seçimde zaten yapıyor. Bizim işimiz laf değil, milletimiz ve devletimiz için iş üretmek." dedi.  
Baybatur ayrıca, Turgutlu programı kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Faruk Aydın, Turgutlu Ticaret Borsası Başkanı Selçuk Temel, AK parti Kurucu İlçe Başkanı Ömer Baysan, Turgutlu İlim Yayma Cemiyeti Başkanı İsmail Eksür ve Gençlik Kolları Kurucu üyesi Mehmet Acar'ı ziyaret etti.
Turgutlu programında Baybatur'a, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, Gençlik Kolları Başkanı Hamza Coşkun, Kadın Kolları Başkanı Sibel Nevin Baş, AK Parti İl yöneticileri ve partililer eşlik etti.