• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

MURAT AYHAN; “TURGUTLUSPOR’UN AYARLARIYLA OYNAMAYIN”

MURAT AYHAN; “TURGUTLUSPOR’UN AYARLARIYLA OYNAMAYIN”

MURAT AYHAN; “TURGUTLUSPOR’UN AYARLARIYLA OYNAMAYIN”
Editor: Turgutlu Manşet
06 Kasım 2020 - 12:15

Turgutluspor’da 35 yıllık kulüp müdürü Yalçın Tüfenkoğlu’nun kulüpten zorunlu olarak ayrıldığını duyurmasının ardından bir basın açıklaması yayınlayan kırmızı siyahlı kulübün efsane başkanı Murat Ayhan ‘Turgutluspor’un ayarlarıyla kimse oynamaya kalkmasın’ dedi.
Yalçın Tüfenkoğlu’nun kulüpten zorunlu olarak ayrıldığını açıklamasının ardından bir basın açılaması yayınlayan Turgutluspor’un eski başkanı Murat Ayhan; “Turgutluspor kulüp olarak 35 yıllık, camia olarak 100 yıllık bir geçmişe sahip renklerine âşık olduğumuz memleketimizin takımıdır.  Bu kulüpte uzun yıllar, yeri geldiğinde hiçbir beklenti duymadan emek veren insanlar vardır ve saymakla bitmez.
Bunlardan bir tanesi olan uzun yıllar kendisiyle çalıştığım değerli insan Yalçın Tüfenkoğlu’dur. Kendisinin kulübümüzden zorunlu olarak ayrıldığını üzüntüyle öğrendim. Yalçın Tüfenkoğlu bu kulübe hayatını vermiş bir isimdir. Kulübümüzün maddi manevi kötü olduğu dönemlerde kendisine gelen çok daha iyi teklifleri kırmızı siyahlı formaya olan bağlılığından elinin tersiyle ittiğine ben şahidim.
Bugün Yalçın Tüfenkoğlu, dün Dede, önümüzdeki günlerde Turgutluspor’dan kimler zorunlu olarak koparılacak. Turgutluspor’un sahadaki başarısına kimse gölge düşürmesin. Bu takımda Yusuf Şimşek’ lerle, Serhat Akın’larla yol aldığımız dönemlerde bu birlikteliğin bu emektarların omuzlarında geldiğini hatırlatmak istiyorum. Turgutluspor’u kimse sahipsiz sanmasın, yol yakınken ben Turgutluspor kulübünü yönetenleri buradan uyarmak istiyorum, bu kulübün ayarlarıyla kimse oynamaya kalkmasın yoksa karşısında başta Murat Ayhan olmak üzere Turgutluspor sevenleri bulur.