• Reklam
  • Reklam
Reklam

MUHTEŞEMSİNİZ TEBRİKLER..

MUHTEŞEMSİNİZ TEBRİKLER..

MUHTEŞEMSİNİZ TEBRİKLER..
Editor: Turgutlu Manşet
01 Şubat 2020 - 19:02 - Güncelleme: 01 Şubat 2020 - 23:11

Bugün Turgutluspor, 7 Eylül Stadyumunda gerçekten muhteşem bir oyunla muhteşem bir skora imza attı.
Kocaelispor gibi ligin üstünde bir takıma karşı maç boyunca boş alan bırakmayan, tek tük dışında gol pozisyonu vermeyen, doksan dakika arı gibi çalışan Turgutlusporlu futbolcuları, takımı maça hazırlayan teknik ekibi ve yönetimi canı gönülden tebrik ediyorum.
Bugün özellikle savunmada Hayrullah, Mehmet ve genç Doğan'ın performansı etkileyiciydi.
Devre arası Buca'dan kiralanan 20 yaşındaki Doğan Çamlı ve Altay'dan alınan 22 yaşındaki Kadir Yazıcı Turgutluspor sol kanadına büyük güç kattı. Bu iki genç oyuncu önceki hafta kazanılamayan Kemer maçında da bunun sinyalini vermişlerdi.
Yine henüz 20 yaşında Turgutluspor formasını üzerine sıkı sıkıya geçiren Emre Keskin sahanın en çalışkan isimlerinden biri olarak ön plana çıktı.
Samet, Abdülkadir, Ergun ve Necmi gibi tecrübeli isimlerin de bu genç oyunculara ayak uydurmasıyla birlikte sahaya çok koşan, rakibine boş alan ve pozisyon vermek istemeyen, topun bulunduğu her alanda topa hakim olmak için adeta savaşan bir takım ortaya çıktı.
Bugünkü maçın özetini aslında maç sonrası açıklamasında Turgutluspor'un çiçeği burnunda Genel Kaptanı Fahrettin Solmaz yaptı. Solmaz; "Yok öyle arkadaşlar, futbol 11'e 11 oynanıyor, parayla pulla, lobiyle falan değil, maç öncesi 1 kuruş prim açıklanmadı ve bu çocuklar bize bugün bunu gösterdi, çıkıp savaşırsanız kazanırsınız." Günün özetiydi gerçekten...
Bugün 7 Eylül stadyumunda hem maddi hem manevi olarak bir birinden çok farklı iki takım vardı.
Yaklaşık 2 milyonluk bir şehrin desteğini arkasına almış, daha önceki gün Kocaeli belediye başkanının sadece bu sezon için 13 milyon TL destek verdiklerini açıkladığı, milyonluk ayaklarıyla 10 haftadır kazanan, 14 puan farkla grupta liderlik koltuğunda oturan, aslına bakarsanız taraflı tarafsız herkesin böyle bir takım daha üst ligleri hak ediyor dediği bir Kocaelispor.
Diğer tarafta ise 170 bin nüfuslu ve uzun yıllardır 2. Lig hasreti çeken, her sezon kıt kanaat iş adamlarının reklam desteği ve iddia gelirleriyle nefes almaya çalışan, sezon başında yönetimin değişmesiyle önüne farklı hedefler koyan, maddi olarak' ta 3. Ligin orta sınıf takımlarından olmasına rağmen grubunda zirve mücadelesi veren Turgutluspor. Ama neymiş, parayla pulla bu işler olmuyormuş.
Şimdi Turgutlusporlu futbolcu kardeşlerimizin önünde 3 tane seçenek var, birincisi ve en kolay olanı sezonun son 12 maçında maksimum puan toplayıp üst sıralarda ligi tamamlamak, ikincisi lige asılıp grubu  PLAY OF potasında tamamlayıp 2. Lig kapısına dayanmak, üçüncüsü ve en önemlisi de bugün oynanan oyunu 12 maçta da oynayıp 11 puan farkı kapatmak için savaşmak ve sonucunda 12 maçı kazanıp tarih yazmak..  Unutmayın 11 puan farkı kapattığınızda öne geçmek için 1 puana daha ihtiyacınız yok..