• Reklam
  • Reklam
Reklam

Muhtar İnan Girgin; “Diğer başkanlar sattı, Çetin başkan satmadan birçok mahallelerimize yer kazandırdı”

Muhtar İnan Girgin; “Diğer başkanlar sattı, Çetin başkan satmadan birçok mahallelerimize yer kazandırdı”

Editor: Turgutlu Manşet
24 Mart 2023 - 16:17

Turgutlu ilçesi Çepnidere Mahallesinde Çok Amaçlı Etkinlik Salonu ile Halı Saha projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi.
Turgutlu Belediyesi tarafından vatandaşların ekonomik, sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik hazırlanan proje kapsamında çeşitli organizasyonlarda kullanılabilecek modern ve işlevsel çok amaçlı etkinlik solonu ile her yaştan vatandaşın spor yapma imkanı bulacağı halı saha kazandırılacak.
Temel atma töreninde konuşan Çepnidere mahalle muhtarı İnan Girgin, geçmiş dönem belediye başkanlarının yer sattığını ancak Çetin Akın’ın satmadan birçok mahalleye yer kazandırdığını söyledi.
Muhtar Girgin konuşmasında; “Bütün mahallelerimizin sıkıntısı yer sorunu. Daha önceki belediyeler yer satmış, ancak Çetin başkanımız hiçbir yeri satmadan birçok mahallemize yer kazandırmıştır. Bizim burası da spor alanı olarak görünüyor ama mezarlığın bir ucu buraya giriyor. Büyükşehir’in ve bazı vatandaşlarında parselleri buraya giriyor. Başkanımızda buralarda bazı yerleri kamulaştırarak biz bu hizmeti getiriyor. Mahallemiz kadınları özellikle başkanımızdan çok istedi düğün salonunu en sonunda herkes muradına erdi. Bizlerde başkanımıza kırsal mahallelere sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz.” Şeklinde konuştu.