• Reklam
  • Reklam
Reklam

MİLLETVEKİLİ KIVIRCIK’TAN BAŞKAN KAYDA’YA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ KIVIRCIK’TAN BAŞKAN KAYDA’YA ZİYARET

MİLLETVEKİLİ KIVIRCIK’TAN BAŞKAN KAYDA’YA ZİYARET
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ağustos 2021 - 13:24

AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. AK Parti Manisa ve Salihli Yönetimi ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Milletvekili Kıvırcık, yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Kayda ile istişarelerde bulundu.
İlçe ziyaret programı kapsamında Salihli’ye gelerek incelemelerde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık, Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı ziyaret etti. Salihli’ye yapılacak tüm hizmetlere Cumhur İttifakı olarak destek vereceklerini belirten Milletvekili Kıvırcık, Başkan Kayda'ya çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Zeki Kayda, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Manisa Milletvekili Semra Kaplan Kıvırcık’a bilgi verdi. Başkan Kayda, “AK Parti Manisa Milletvekilimiz Semra Kaplan Kıvırcık ile AK Parti Manisa ve Salihli Yönetimini makamımızda ağırladık. Manisa Milletvekilimiz ile Cumhur İttifakı birlikteliğinde Salihli’mize kazandırdığımız çalışmalarımız ve hizmetlerimiz hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretlerinden dolayı, Manisa Milletvekilimiz Semra Kaplan Kıvırcık ile AK Parti Manisa ve Salihli Yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Fatih Yıldız ve Başkan Danışmanı Ataman Taydaş, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Dinç, AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Ebru Nisa Kerey, AK Parti Salihli Kadın Kolları Başkanı Fatma Ünlü, AK Parti Salihli Gençlik Kolları Başkanı Can Yetiş ve Belediye Meclis Üyesi Fethi Söğüt eşlik etti.