• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

Milletvekili Baybatur'dan Servis Bekleyen İşçilere Simit ve Peynir

Milletvekili Baybatur'dan Servis Bekleyen İşçilere Simit ve Peynir

Milletvekili Baybatur'dan Servis Bekleyen İşçilere Simit ve Peynir
Editor: Turgutlu Manşet
11 Mayıs 2023 - 15:36

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Şehzadeler ilçesi'nde servis bekleyen işçilere simit ve peynir ikram etti.
Alaybey Mahallesi'nde bulunan servis duraklarına sabah 06.45'de giden Baybatur, simit ve peynir ikram ettiği vatandaşlarla sohbet edip mesailerine uğurladı.
Baybatur, esnaflar da simit ve peynir ikram ederken, kıraathanede ki vatandaşların çay içme teklifini geri çevirmedi.
Buradaki programın ardından hal esnaflarının düzenlediği kahvaltı programına katılan Baybatur, ziyaret ettiği hal esnaflarından pazar günü yapılacak seçimler için destek istedi.
Hal esnafının sorularını cevaplayan Baybatur, AK Parti'nin kurulduğunu günden bu zamana kadar işçi ve esnafın yanından olduğunu söyledi.
Dünya'yı etkisi altına alan ve küresel anlamda yaşanan ekonomik sorunlardan Türkiye'nin en az hasarla atlatmaya başladığını dile getiren Baybatur, 'AK Parti iktidarı olarak 21 yıldır cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye'ye de adeta devrim yapıldı. Yapılan hizmetleri tek tek saymaya zamanımız yetmez ama sizler kime oy vermeniz gerektiğini biliyorsunuz. Bir tarafta teröre, teröriste güç veren, onları özgür bırakacağını söyleyen 7'li masanın adayı, diğer tarafta ise ülkesi ve milleti için gecesini gündüzüne katan, adam gibi adam, Cumhur İttifakı adayımız recep Tayyip Erdoğan var. Bizim ittifakımızda koltuk pazarlıkları olmadı, olmaz." dedi. 
Baybatur'a programlarında, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emre Şener, AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Aykut Büyüktaş ile parti yöneticileri eşlik etti.