• Reklam
  • Reklam
Reklam

Milletvekili Baybatur'dan Cumhur İttifakı Adayı Turgay şirin'e Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı MHP Turgutlu Belediye başkan adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti

Milletvekili Baybatur'dan Cumhur İttifakı Adayı Turgay şirin'e Ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı MHP Turgutlu Belediye başkan adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti

Milletvekili Baybatur'dan Cumhur İttifakı Adayı Turgay şirin'e Ziyaret
Editor: Turgutlu Manşet
28 Şubat 2019 - 12:35

AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhur İttifakı MHP Turgutlu Belediye başkan adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’i ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “Cumhur İttifakının Turgutlu’da tek adayı vardır o da Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’dir. Bülent Arınç ve benim adımı kullananlara kesinlikle itibar etmeyiniz.” dedi.
Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin’in, makam odasında gerçekleştirilen ziyarette bir çok siyasi mesaj verilirken, Cumhur İttifakının önemine değinildi. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Cumhurbaşkanımızın ve Manisa’mızın medarı iftiharı Bülent Arınç abimizin ismini kullanan olabilir. Kesinlikle bunlara itibar etmeyiniz” dedi.
CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK İÇİN SAHADAYIZ
Manisa Milletvekili Baybatur “malum olduğu üzerine TBMM’deki çalışmalarımızı Pazar günü itibariyle bitirdik. Yeni meclis başkanımızı seçerek meclisimizi kapattık. Artık bundan sonra sahadayız. Hızlı bir şekilde kıymetli il başkanımla birlikte Saruhanlı, Alaşehir ve Salihli’de cumhur ittifakı adaylarımıza ziyaretlerimiz oldu. Bugünde Cumhur İttifakı adayımız Turgutlu Belediye başkanımız Turgay Şirin’e hayırlı olsun demek ve ekip arkadaşlarımızla bir araya gelmek amacıyla buradayız” dedi.
CUMHUR İTTİFAKI HALKIMIZDAN BÜYÜK BİR KARŞILIK GÖRDÜ
15 Temmuz sürecini Rabbimizin himmeti ve milletlimizin ferasetsi ile def ettiklerinin önemine değinen Manisa Milletvekili Murat Baybatur “bu demek değildir ki bu işler sona erdi. İşte ekonomik operasyonlar ve buna benzer başka konularda operasyonlar yapmaya devam ediyorlar. İşte böylesi bir durumda iki tane lider Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP’nin genel başkanı sayın Devlet Bahçeli bir irade beyanında bulundular. Dediler ki bu devlet ve milletin bekası için alınabilecek olan bütün riskleri siyasi olarak bizler üzerimize alacağız. Bu ülkenin bir karış toprağını bir çakıl parçasını bile kimseye vermeyeceğiz noktasında bir irade beyanıyla bunu sergilediler. Bir yandan referandumda 24 Haziran’da ve bugün itibariyle de yerel seçimlerde Cumhur ittifakı adı altında bir ittifak gerçekleştirdiler. Bu ittifak Allah’a hamdolsun bugün itibariyle Türkiye’nin bütün köşelerinde ülkemizin bütün bölgelerin çok güzel bir karşılık buldu. Manisa’mıza da döndüğümüzde de Cumhur ittifakımız çok büyük karşılık gördü. 31 Mart akşamı bunun sandığı müspet yansımasını hep beraber göreceğiz” dedi.
CUMHUR İTTİFAKININ TURGUTLU’DAKİ ADAYI TURGAY ŞİRİN’DİR
Baybatur “Şunu açık ve net bir şekilde ifade ediyorum. Cumhur ittifakının Turgutlu’da bir tane adayı vardır o da mevcut belediye başkanı Turgay Şirin’dir. Bunun dışındaki söylemler, bunun dışındaki ifadeler bizim dışımızdaki ifadelerdir. Bizim ismimiz, Cumhurbaşkanımızın ismi kullanılabilir, yine Manisa’mızın medarı iftiharı Bülent Arınç abimizin ismi kullanılabilir. Kesinlikle bunlara itibar etmeyiniz. Çok açık bir şekilde söylüyorum ki bizim Cumhur İttifakının adayı, AK Partininde MHP’nin de adayı bir tanedir. O da Turgay Şirin başkanımızdır. 6 AK Parti, 1 MHP milletvekili toplamda 7 milletvekili olarak halkımızın emrindeyiz. Siyasi ve sahadaki çalışmalarda ve inşallah seçimleri kazandıktan sonra da Turgutlu’ya yapılacak olan yatırım çalışmalarında da bundan sonra Turgay başkanımızın 7 tane milletvekili olacaktır”
CUMHUR İTTİFAKI TURGUTLU’DA DALGA DALGA BÜYÜYOR
Turgutlu olarak çok güzel bir dönem geçirdiklerini belirten Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin, her iki partimiz sanki yıllardır birbiriyle çalışan ekipler ve teşkilatlar olarak ne zaman görsem beraberler ve aktif olarak çalışmaktalar dedi.
Cumhur ittifakı adayı Turgay Şirin “Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin bir sonraki ayağı olan yerel yönetimler noktasında da gereğini yapmamız gereken bir seçim. Çünkü birileri buradaki siyasi iktidarsızlığı başka boyutlara, başka hesaplara çevirme düşüncesinde. Ama bu coğrafyada ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara dur diyen bizim iki tane dünya liderimizin sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Genel başkanımız sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ardında durmak bizim boynumuzun borcu. Sayın Murat Baybatur milletvekilimizin Ankara’da ki o ağırlığını, Turgutlu ve bölgemizle alakalı hassasiyetini çok yakinen biliyoruz ve şimdiden gösterdikleri destek ve güven noktasında kendilerine teşekkür ediyorum. Cumhur ittifakının ruhu teşkilatlarımız, bizler ve sizlerin sayesinde halkımızada sirayet etmiş şekildedir. Biz bu dalganın daha da yayılması için elimizden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.
Gerçekleştirilen ziyarette AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı ve Turgutlu Belediye başkanı Turgay Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek, MHP İlçe Başkanı Gürhan Bostan, her iki partinin yöneticileri, kadın kolları başkanları ve üyeleri, gençlik kolları başkanları ve üyeleri, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.