• Reklam
  • Reklam
Reklam

MHP'li Akçay Turgutlu'da Açıklamalarda Bulundu

MHP'li Akçay Turgutlu'da Açıklamalarda Bulundu

MHP'li Akçay Turgutlu'da Açıklamalarda Bulundu
Editor: Turgutlu Manşet
02 Mayıs 2023 - 15:24

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde seçim çalışmalarında bulunan MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Turgutlu’da sabah kahvaltısında muhtarlar, esnaf oda başkanları, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla buluşan Akçay, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında açıklamalarda bulundu.
14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin tarihi öneme sahip olduğunu vurgulayan Akçay; “Cumhur İttifakı, Türkiye'ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında milli ve ahlaki bir duruş ve bu çerçevede sürdürülecek tarihi bir birlikteliktir ve bu ittifak Türkiye Yüzyılı vizyonuna sahip bir ittifaktır” dedi.
Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle siyasi istikrarın yakalandığını söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Bir ülkede siyasi istikrar yoksa o ülke temel milli meselelerini ele alamaz, kalkınmasını sürdüremez, dış müdahalelere açık olur. Yapacağı hamleler projeler yarım kalır, bitirilemez. Türkiye, Parlamenter sistem ile bir türlü siyasi istikrarı sağlayamamıştır. Beklenen huzur, refah ve iyileşmeyi bir türlü tahkim ve takviye edememiştir. Türkiye, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile sağladığı siyasi istikrar sayesinde milli savunmada, ekonomide, bilişimde, enerjide, teknolojide, sağlıkta, dış politikada ve daha birçok alanda büyük bir atağa geçmiş “Lider Ülke Türkiye” ve “Türkiye Yüzyılı” hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir.” dedi.
14 Mayıs seçimlerinin önemine değinen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ 14 Mayıs Seçimleri ülkemizin geleceği bakamından hayati bir öneme sahiptir. Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır, milli bekamızdır. 14 Mayıs’ta Aziz Milletimiz ülkemizi ve milletimizi karşılıksız sevenler ile Türkiye düşmanları ve taşeronları arasında tercih yapacaktır.” dedi.
GÜÇLÜ VE BÜYÜK TÜRKİYE İÇİN MHP VE CUMHUR İTTİFAKI
14 Mayıs seçimleri için destek isteyen MHP’li Akçay, “Aziz Milletimizin,  “Güçlü ve Büyük Türkiye” ve “Türkiye Yüzyılı” hedeflerimizin gerçekleşmesi 14 Mayıs’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğine inancımız tamdır. Tam Bağımsız, Güçlü ve Büyük Türkiye’yi inşa için başlattığımız kutlu yürüyüşümüze kesintisiz devam etmek için Gelin Hep Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakına destek verelim. İnşallah sizlerin desteğiyle 14 Mayıs, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın zaferine sahne olacaktır” dedi.