• Reklam
  • Reklam
Reklam

MHP’li Akçay: Kılıçdaroğlu, pkk terör örgütünün taleplerini kabul etmiştir

MHP’li Akçay: Kılıçdaroğlu, pkk terör örgütünün taleplerini kabul etmiştir

MHP’li Akçay: Kılıçdaroğlu, pkk terör örgütünün taleplerini kabul etmiştir
Editor: Turgutlu Manşet
11 Mayıs 2023 - 15:38

 

Kılıçdaroğlu’nun PKK terör örgütünün taleplerini kabul ettiğini söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ HDP demek, PKK demektir. HDP, kapalı kapılar arkasında Kılıçdaroğlu’na PKK terör örgütünün taleplerini iletmiştir. CHP, HDP’nin ilettiği bu talepleri kabul etmiştir. HDP, ‘Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında verdiği sözleri kamuoyu ile paylaşmalıdır.’ demiştir. Kılıçdaroğlu, Öcalan ve Demirtaş’a özgürlük,  PKK'lıların serbest bırakılması, Irak ile Suriye'den Türk askerinin çekilmesi, operasyonlara son verilmesi, özerklik ve kayyum uygulamasına son verilmesi de dahil olmak üzere PKK terör örgütünün tüm taleplerini kabul etmiştir. Bu nedenle PKK elebaşları Kılıçdaroğlu’na destek açıklaması yapmaktadır.
Cumhur İttifakı; Atatürk’ün “muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma” hedefini yakalama azmi ile Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesidir
Cumhur ittifakı’nın Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesi olduğunu söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Cumhur İttifakı protokolünde “Cumhur ittifakının sadece bir seçim ittifakı olmadığı, Türkiye’ye yönelik iç ve dış kaynaklı hasmane girişimler karşısında, milli ve ahlaki bir duruş ve çerçevede tarihi bir birliktelik olduğu “ifade edilmektedir.  “Cumhur İttifakı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma" hedefini yakalama azmi ile milli ve üniter bir devlet olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türk Milletini ilelebet yaşatma iradesidir.” denilmektedir.  “Türkiye’nin küresel güç ve Lider ülke olması ve 21. Yüzyılı Türkiye Yüzyılı yapma hedefi yer almakta, çerçevede 2053 ve 2071 vizyonunun alt yapısının adım adım inşa edeceği” yer almaktadır.” dedi.
Millet ittifakının protokolünde Atatürk’ün adı bile yok.
Millet ittifakının protokolünde Atatürk’ün adının bile olmadığını söyleyen MHP’li Akçay, “CHP- İyi Parti-Deva-Demokrat Parti-Saadet Partisi- Gelecek Partisi’nden oluşan Millet ittifakı 22 Mart 2023 tarihinde Millet İttifakı protokolünü imzalamıştır. Millet ittifakının protokolünde: Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk’ün adı bile geçmiyor! Türk Milleti ifadesi kullanılmıyor. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter ve milli bir devlet olduğu yer almıyor. Millet ittifakı protokolünde ayrılıklardan ve farklılıklardan bahsedilerek bölücülük yapılıyor. Millet ittifakı Atatürk düşmanıdır. Atatürk’ü katliam yapmakla suçlayan Kılıçdaroğlu’dur, CHP milletvekilleridir. Atatürk'e hakaret edenler millet ittifakında genel başkan yardımcısı, milletvekili, il başkanı yapılmıştır. Millet ittifakının Atatürk ile uzaktan yakından hiçbir bağı yoktur. Zillet ittifakı sadece sıkışınca Atatürk'ün adını kullanmaktadır. Millet ittifakı protokolüne HDP’nin ruhu sinmiştir.” dedi.
Bugünkü CHP, Atatürk’ün CHP’si değildir.
Bugünkü CHP’nin Atatürk’ün CHP’si olmadığını söyleyen MHP’li Akçay, “ Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olmasıyla CHP’de büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanmıştır. Atatürkçüler ve ulusalcılar tasfiye edilmiş, pkk sempatizanları, fetöcü hainler, Türkiye ve Atatürk düşmanları CHP’nin kritik noktalarına getirilmiştir.  Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet Halk Fırkası ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si taban tabana zıttır. Kılıçdaroğlu 20 Haziran 2014’te “Atatürk'ün CHP'si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var." diyerek bunu itiraf etmiştir.  Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkası Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuştur. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açmıştır. Kılıçdaroğlu Anayasa’nın ilk üç maddesinin değiştirilmesi gerektiğini söylemiştir. Bu konuda HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi ile gizli anayasa çalışması yapmıştır.  Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkası tam bağımsız Türkiye için yedi düvelle savaşmıştır. Kılıçdarğlu’nun CHP’si mandacı zihniyetle yabancı başkentlerden iktidar dilenmekte, emperyalizmin taşeronluğunu yapmaktadır.Atatürk’ün Cumhuriyet Halk Fırkası Türkiye Cumhuriyeti’nin mili çıkarlarına sahip çıkmıştır. Kılıçdaroğlu’nun CHP’si Türkiye düşmanları ve terör örgütleriyle iş birliği yapmakta, Türkiye’nin milli çıkarlarına muhalefet etmektedir.” dedi
Kılıçdaroğlu Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerine savaş açmıştır
Kılıçdaroğlu’nun Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş değerlerine savaş açtığını söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “HDP Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmak istediğini açıkça söylüyor. Kılıçdaroğlu 27 Ekim 2015’te Pkk terör örgütünün yayın organı IMC TV’de “Anayasa’nın ilk üç maddesi değiştirilmelidir, Anayasa’dan Türk kelimesi çıkarılmalıdır.” diyor. CHP; HDP, İyi Parti ve Saadet Partisi ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu değerlerine savaş açarak “Türk”süz ve “Atatürk”süz gizli anayasa çalışması yapmıştır.  Kılıçdaroğlu 2 Haziran 2018’de sözcü gazetesine verdiği röportajda “Millet ittifakının anayasası hazır. Biz millet ittifakını oluşturan partiler olarak anayasa çalışması yaptık. Başında İbrahim Kaboğlu vardı. Bir mutabakat metni şu anda elimizde var.” diyerek yaptıkları ihanet anayasasını kamuoyuna açıklamıştır. Tepkiler üzerine daha sonra inkâr edip yalan söylemiştir.” dedi.
Kılıçdaroğlu HDP ve PKK terör örgütünün tüm taleplerini kabul etmiştir.
HDP’nin PKK terör örgütünün siyasi uzantısı olduğunu söyleyen MHP’li Akçay, “CHP demek HDP demektir. HDP demek, PKK demektir. HDP ile PKK terör örgütünün tüm talepleri ortaktır.  HDP ve PKK; Kayyum uygulamasına son verilmesi,  Demirtaş ve Öcalan'a özgürlük,  PKK'lıların serbest bırakılması, Irak ile Suriye'den Türk askerinin çekilmesi, operasyonlara son verilmesi, özerklik ve devletin iki kurucu halka göre yeniden yapılandırılmasını istemektedir.Kılıçdaroğlu bu taleplerin tamamını kabul etmiştir.” dedi.
CHP ve HDP terörist başı Öcalan’ın serbest bırakılması konusunda anlaşmıştır
CHP ile HDP’nin terörist başı Öcalan’ın serbest bırakılması konusunda anlaştığını söyleyen MHP’li Akçay, “HDP, ‘14 Mayıs seçimleri Öcalan ve Demirtaş’ın özgürlük seçimi olacak’ demektedir. HDP’li Sırrı Sakık, ‘Kılıçdaroğlu kapalı kapılar ardında verdiği sözleri kamuoyu ile paylaşmalıdır.” demiştir. CHP ile HDP 5 Şubat 2021’de CHP Genel Merkezinde ortak basın toplantısı düzenlemiştir. Basın toplantısında HDP eş başkanı Mithat Sancar “CHP ile HDP arasında Pkk ve Öcalan konusunda görüş ayrılığı yok.” demiştir.CHP’li yöneticilerden çıt çıkmamıştır. Mithat Sancar 29 Nisan 2023 tarihinde, “Kılıçdaroğlu ile hedeflerimiz örtüşüyor, 14 Mayıs'ta Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğiz” demiştir. Kılıçdaroğlu terörist başı Öcalan’a şartlı ev hapsi konusundaki bir soruya “Öcalan’a şartlı ev hapsi bizim için mesele olmaz” demiştir. Kılıçdaroğlu, “Demirtaş’a şeref madalyası takılmalıdır. Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istiyorsanız bize oy verin.” diyerek terörist başı Öcalan ve Demirtaş konusunda HDP ve PKK terör örgütüyle aynı noktada durduğunu göstermiştir.”
CHP ve HDP özerklik konusunda anlaşmıştır
HDP ile CHP’nin özerklik konusunda anlaştığını söyleyen MHP’li Akçay, “ HDP, Türkiye’yi bölmek istiyor. Önce özerklik sonra ayrı bir devlet kurmak istiyor. Kılıçdaroğlu, 23 Mayıs 2011’de Hakkâri Mitinginde, 5 Eylül 2014’te CHP Kurultayında, 7 Ocak 2016 ve 29 Mayıs 2018’de televizyonlarda “CHP iktidarında, yerel yönetim özerkliği getireceğim.” diyor. Kılıçdaroğlu 4 Haziran 2018’de Seçim Beyannamesine yerel yönetimlere özerklik maddesini koydurmuştur.” dedi
CHP ile HDP Türk askerinin Suriye’den çekilmesi ve terör operasyonlarına son verilmesi konusunda anlaşmıştır.
CHP’nin terörle mücadeleye karşı çıktığını söyleyen MHP’li Akçay, “HDP, Türk Ordusu’nun Suriye ve Irak’ın kuzeyine yönelik terörle mücadele operasyonlarına karşı çıkmıştır. Kılıçdaroğlu 7 Şubat 2018’de “Afrin’e girilmesini asla doğru bulmuyorum” diyerek Zeytin Dalı Harekâtına karşı çıkmıştır. Kılıçdaroğlu 10 Mart 2020 tarihinde “Bataklıkta ne işimiz var?” diyerek Fırat Kalkanı Harekâtına karşı çıkmıştır. 26 Ekim 2021 tarihinde TBMM’de Suriye ve Irak Tezkereleri görüşülmüştür. CHP, HDP ile birlikte terörle mücadele için çıkarılan Suriye ve Irak Tezkerelerine “RET” oyu kullanmıştır. HDP, Türkiye askerinin Suriye’nin kuzeyinden çekilmesini istemektedir. Kılıçdaroğlu 20 Şubat 2022 tarihinde Reuters’e verdiği röportajda “Suriye’den çekileceğiz.” diyerek hem HDP’ye hem de taşeronluğunu yaptığı emperyalistlere mesaj göndermiştir.” dedi.
CHP ve HDP arasında hiçbir fark yoktur
CHP ile HDP arasındaki işbirliğine örnekler veren MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “HDP, pkk’yı terör örgütü olarak görmediğini söylüyor. Kılıçdaroğlu Pkk’ya terör örgütü diyemiyor, pkk terör örgütünü kınayamıyor. Diyarbakır’da hendek kazan ve Mehmetçiklerimiz şehit eden teröristlere “barikat kuran arkadaşlar” diyor. CHP, HDP’nin kapatılmasına ve HDP’li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasına karşı çıkıyor. HDP, “Sırtımızı PKK ve YPG’ye dayıyoruz.” diyor. Kılıçdaroğlu 21 Ekim 2014’te “YPG terör örgütü değildir." diyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek 2 Eylül 2015’te “Pyd terör örgütü değildir. Sınırımızda komşumuz Pyd olsun” diyor. CHP Milletvekilleri Sezgin Tanrıkulu ve Gürsel Tekin 10 Şubat 2019’da “PYD terör örgütü değildir” diyor. HDP, Türkiye Cumhuriyeti’ni Tunceli’de katliam yapmakla suçluyor.  Kılıçdaroğlu 21 Kasım 2014 tarihinde Cumhuriyet Gazetesine verdiği röportajda “Dersim'de CHP değil devlet özür dilemeli” diyor. Türkiye, Mavi Vatan’daki meşru hakları için Libya ile anlaşma imzalamıştır. Kılıçdaroğlu 17 Aralık 2019 tarihinde “Libya’da ne işimiz var?’ diyerek bu anlaşmaya karşı çıkmıştır. CHP, HDP ve İyi Parti ile birlikte Meclis’te “RET” oyu kullanmıştır. HDP, KHK ile kamudan ihraç edilen teröristleri göreve iade edeceğini söylüyor. Kılıçdaroğlu, “KHK ile ihraç edilenleri bir hafta içinde göreve iade edeceğiz, onlara tazminat ödeyeceğiz.” diyor. Terörist Demirtaş “Pkk’lıların cenazesine gitmeyen HDP milletvekillerine soruşturma açarım” diyor. CHP milletvekilleri 20 Kasım 2015'te PKK'lı terörist Aziz Güler'in cenazesine katılarak gözyaşı döküyor, pkklı teröristlerin mezarını ziyaret ediyor.” dedi.
 Cumhur ittifakına verilen her oy pkk’ya sıkılan kurşundur.
Cumhur ittifakına verilecek her oyun pkk terör örgütüne sıkılan bir kurşun olduğunu söyleyen MHP’li Akçay, “ Kılıçdaroğlu’nun zillet ittifakının adayı olmasına en çok sevinenler eli kanlı FETÖ ve PKK militanları ve Türkiye düşmanlarıdır. Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunu duyan firari FETÖ'cüler dönüş biletlerini almış, PKK terör örgütünün Kandil'deki sözde yöneticileri hiç vakit kaybetmeden desteklerini açıklamışlardır. YPG elebaşı Salih Müslim: “Erdoğan’dan kurtulursak iyi günler bizi bekliyor.” diyor. Terörist Terör elebaşılarından Duran Kalkan, “CHP’ye ve İYİ Parti’ye her desteği vereceğiz” diyor. Terör elebaşılarından Murat Karayılan: “MHP’ye ve AK Parti’ye verilen her oy PKK’ya sıkılan mermidir.” diyor. Doğrudur, Cumhur İttifakı’na verilen her oy haine, Türkiye düşmanlarına, sıkılmış mermidir. Aziz Milletimiz 14 Mayıs’ta Cumhur ittifakına verdiği her oyla terör örgütlerinin kökünü kazıyacaktır.