• Reklam
  • Reklam
Reklam

METAMFETAMİN TAŞIYAN KAMYONA OPERASYON

METAMFETAMİN TAŞIYAN KAMYONA OPERASYON

METAMFETAMİN TAŞIYAN KAMYONA OPERASYON
Editor: Turgutlu Manşet
08 Mayıs 2020 - 16:48

İstanbul'dan Manisa'nın Salihli ilçesine uyuşturucu madde olan Metamfetamin getirdiği öğrenilen kamyonu takibe alan Jandarma ekipleri Salihli'de kamyona operasyon düzenledi.
Manisa Valiliğinden yapılan açıklamada 2 şüpheli şahıs ile birlikte uyuşturucu madde ele geçirilerek şahısların göz altına alındığı bildirildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından, uyuşturucu ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan istihbarı çalışmalarda şüpheli şahısların 08.05.2020 günü İstanbul ilinden bir kamyonla ile Salihli ilçesine uyuşturucu madde (Metamfetamin) getireceğinin bilgisi alınmıştır.    
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ile yapılan müşterek çalışmalarla bahse konu kamyon Balıkesir il sınırından itibaren takibe alınarak Salihli ilçesi Karayahşi mahallesi yolu üzerinde oluşturulan kontrol noktasında durdurulmuştur.
Narkotik köpeği (Volta) ile birlikte yapılan aramada (2) şüpheli şahıs ile birlikte tahmini 200-250 gr. Metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, 6 adet tabanca fişeği ve uyuşturucu kullanımına yarayan 5 adet aparat ele geçirilmiştir.  Adli makamların talimatı doğrultusunda şüpheliler göz altına alınmıştır."