• Reklam
  • Reklam
Reklam

MAVİŞİM PET SHOP' A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

MAVİŞİM PET SHOP' A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

MAVİŞİM PET SHOP' A GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Editor: Turgutlu Manşet
03 Şubat 2020 - 12:42

Turgutlu'da uzun yıllardır hayvan severlerin değişilmez mekanı olan Mavişim Pet Shop 7 Eylül Caddesindeki işyerini büyüterek görkemli bir açılış töreniyle vatandaşlara tanıttı.
Geçtiğimiz günlerde yoğun bir katılımla yapılan açılış törenine Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Daşkan, Turgutlu Esnaf Kefalet Başkanı Hasan Hüseyin Coşkun, Oda Başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çetin Akın işyeri sahipleri Yasemin Almaz ve Hüseyin Almaz' a hayırlı işler dileyerek; " Yasemin Almaz ve Hüseyin Almaz tarafından ilçemize kazandırılan Mavişim Pet Shop'un açılışını Kaymakamımız Ali Yılmaz ve Başkan Yardımcımız Ahmet Daşkan ile birlikte gerçekleştirdik. İşletme sahiplerine ve ilçemize hayırlı olsun." Dedi.
Kaymakam Ali Yılmaz'da işyerinin sahiplerini tebrik ederek, işletmenin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu ve bereketli, hayırlı bol kazançlar diledi.
Duaların okunduğu ve hayırların dağıtıldığı açılış töreni sonrasında Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Çetin Akın, vatandaşlar ve hayvan severler Mavişim Petshop alış veriş mağazasını gezdi.