• Reklam
  • Reklam
Reklam

MASKİ'DEN TURGUTLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE SUÇLAMA

MASKİ'DEN TURGUTLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE SUÇLAMA

MASKİ'DEN TURGUTLU BELEDİYE MECLİS ÜYESİNE SUÇLAMA
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ağustos 2021 - 18:09

MASKİ Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesindeki bir internet sitesinde yer alan “Burhan Irk’ın Çağrısı ile Yapımına Başlanan Yol Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor” başlıklı haberin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 
Söz konusu mahallelerde gerçekleştirilen alt ve üstyapı çalışmaları, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün vizyonu ile hayata geçirilerek daha önceden belirlenen iş planlarına göre yapıldığı ifade edildi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Turgutlu ilçesinde faaliyet gösteren bir internet sitesinde yayınlanan ‘Burhan Irk’ın Çağrısı ile Yapımına Başlanan Yol Çalışmaları Son Sürat Devam Ediyor’ başlıklı haber ile ilgili açıklama yaparak haberin içeriğinde yer alan bilgilerin gerçeklerle bağdaşmadığını belirtti. 
MASKİ’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Turgutlu ilçemize bağlı Mustafa Kemal ve Atatürk mahallelerimizde yaşanan su baskınları nedeniyle MASKİ tarafından 2 yıl önce proje çalışmaları başlatıldı. Yağmursuyu projelerinin tamamlanması ve gerekli izinlerin alınmasına takiben ihalesi yapılarak yağmursuyu hat döşeme çalışmaları gerçekleştirildi. 8 Haziran’da 6 kilometrelik hat döşeme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yağmursuyu hatlarının testleri ve kontrolleri yapılmıştır. Bunu takiben Manisa Büyükşehir Belediyemiz tarafından mahallelerimizde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 bin metrekare kilit parke taş döşeme işi yapıldı. Yatırım kapsamında 2 mahallede 50 bin metrekarelik kilit parke taşı ve bordür döşeme işi hayata geçirilecektir.”
Altyapı ve üstyapı çalışmaları daha önceden belirlenen iş planlarına göre yapılır
MASKİ Genel Müdürlüğümüz bünyesinde hayata geçirdiğimiz tüm altyapı ve üstyapı çalışmaları daha önceden belirlenen iş planlarına göre yürütülmektedir. Mustafa Kemal ve Atatürk mahallelerimizde 2 yıl önce yağmursuyu hattı proje çizimlerine başlanmış olup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün talimatları ile de ihalesi yapılarak çalışmalar hayata geçirilmiştir. Turgutlu ilçemizdeki bir Belediye Meclis Üyesinin sürekli siyasi şov yapmak adına sosyal medya hesaplarındaki söylemleri, paylaşımları ve internet sitelerine yaptırdığı haberlerin içeriği tamamen gerçek dışıdır. MASKİ bünyesindeki çalışmalarımız daha önceden belirlenen iş planlarına göre yapılmaktadır. Takdiri kamuoyuna bırakıyoruz.”