• Reklam
  • Reklam
Reklam

Manisalı Muhtarlardan MHP’ye ve Cumhur İttifakına tam destek

 MHP Manisa milletvekili adayları Manisa’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Manisalı Muhtarlardan MHP’ye ve Cumhur İttifakına tam destek

 MHP Manisa milletvekili adayları Manisa’daki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Manisalı Muhtarlardan MHP’ye ve Cumhur İttifakına tam destek
Editor: Turgutlu Manşet
27 Nisan 2023 - 16:32

Toplantıya Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, MHP Manisa İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa Milletvekili Adaylarımız Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık ve Manisa’nın 17 ilçesindeki 1088 mahalle muhtarı katıldı.
Muhtarlara hitap eden MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Türkiye Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde yakaladığı istikrar ile “Lider Ülke Türkiye” hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Küresel güçler; Türkiye’nin önünü kesmeye çalışmakta, zillet ittifakı da bunların taşeronluğunu yapmaktadır. Türk Milleti, 14 Mayıs’ta ülkemizi ve milletimizi karşılıksız seven Türkiye sevdalılarıyla, Türkiye düşmanları ve taşeronları arasında tercih yapacaktır. Aziz Milletimizin Tam Bağımsız, Güçlü ve Büyük Türkiye’yi inşa için başlattığımız kutlu yürüyüşümüze kesintisiz devam etmek için Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğine inancımız tamdır.” dedi.
Cumhur İttifakı Türkiye’nin istiklâli ve istikbâli için kurulmuştur
Cumhur İttifakının Türkiye’nin maruz kaldığı tehditlere karşı ülkemizin istiklâli ve istikbâli için kurulduğunu söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Siyasi ve demokrasi tarihimiz çok sayıda darbelerle, muhtıralarla, vesayet girişimleriyle kesintiye uğramıştır. Yapısal sorunlar nedeniyle hükûmet krizleri çıkmış, siyasi istikrar sağlanamamıştır.15 Temmuz hain darbe girişimi, eski sistemle daha fazla mesafe alamayacağımızı bir kez daha göstermiştir. Bu nedenle 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında Türkiye’nin maruz kaldığı tehditlere karşı ülkemizin istiklâli ve istikbâli için Cumhur İttifakı kurulmuştur.16 Nisan 2017’de yapılan Anayasa değişikliği halkoylamasıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilmesi kabul edilmiştir. 24 Haziran 2018 seçimleri sonrasında 9 Temmuz 2018’de Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi filen yürürlüğe girmiştir.” dedi.
Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle siyasi istikrar sağlanmıştır
Türkiye’nin Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle siyasi istikrar yakaladığını söyleyen Manisa Milletvekili ve MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Parlamenter sistemden kaynaklı sorunlar nedeniyle Cumhurbaşkanı ile başbakan çatışması yaşanmıştır. Parlamenter sistem bir türlü istikrarı sağlayamadı. Beklenen huzur, refah ve iyileşmeyi bir türlü tahkim ve takviye edemedi. Bir ülkede siyasi istikrar yoksa o ülke temel milli meselelerini ele alamaz, kalkınmasını sürdüremez. Yapacağı hamleler projeler yarım kalır bitirilemez. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin önünü açmış, yönetimde istikrar, temsilde adalet sağlanmıştır. Türkiye, Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde milli savunmada, ekonomide, bilişimde, enerjide, teknolojide, sağlıkta, dış politikada ve daha birçok alanda büyük bir atağa geçmiştir. Millî çıkarlarımız doğrultusunda küresel düzeyde etkili bir aktör haline gelinmiştir. Türkiye olarak Cumhur İttifakı olarak yeni bir yüzyıl başlatıyoruz. Bu da Türkiye yüzyılıdır.” dedi.
Zillet İttifakı Türkiye düşmanlarının taşeronluğunu yapıyor
Küresel güçler ve bunların taşeronluğunu yapan zillet ittifakının Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olduğunu söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Türkiye Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi sayesinde yakaladığı istikrar ile “Lider Ülke Türkiye” hedefine emin adımlarla ilerlemektedir. Küresel güçler Türkiye’nin önünü kesmeye çalışmaktadır. Zillet ittifakı da terör örgütleri ve küresel güçlerle işbirliği yapmakta, milli çıkarlarımıza muhalefet etmekte, Türkiye’yi, kaos ve kargaşaya sürüklemeye çalışmaktadır.” dedi.
14 Mayıs Seçimleri ülkemizin geleceği bakımından hayati bir öneme sahiptir.
14 Mayıs Seçimlerinin Türkiye’nin geleceği bakımından hayati bir öneme sahip olduğunu söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “ Söz konusu vatandır, bağımsızlıktır. Milli bekamızdır. 14 Mayıs’ta Aziz Milletimiz ülkemizi ve milletimizi karşılıksız sevenler ile Türkiye düşmanları ve taşeronları arasında tercih yapacaktır: Ya “Tam bağımsız, Güçlü ve Büyük Türkiye” diyecek, ya da emperyalistlere boyun eğecektir. Ya “istikrarı” seçecek ya da Türkiye’nin geriye gitmesine rıza gösterecektir.  Ya elde edilen “tarihî kazanımlara sahip çıkacak” ya da kaos ve kargaşaya teslim olacaktır. Türk Milleti 14 Mayıs’ta ülkemizi ve milletimizi karşılıksız seven Türkiye sevdalılarıyla, Türkiye düşmanları ve taşeronları arasında tercihi yapacaktır.” dedi.
MHP ve Cumhur İttifakı olarak her zaman muhtarlarımızın yanındayız
Muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu söyleyen MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, “Muhtarlarımız büyük bir özveriyle vatandaşlarımıza hizmet etme gayretindedir. Muhtarlarımız demokrasinin temel taşlarından birisidir. Muhtarlarımız demokrasimizin itibarıdır. Devletin mahalledeki gözüdür, kulağıdır, nefesidir. Muhtar demek mahallesinin hadimi demektir. Muhtar demek mahalledeki devlet, mahalledeki dirayet, mahallindeki cesaret demektir. Muhtar demek mahallesinin onuru, idari sistemimizin ana damarı demektir. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak muhtarlarımızın yanındayız. Muhtarlarımızın meselesi bizim meselemizdir. Cumhur İttifakı olarak 8 Nisan 2022 tarihinde çıkardığımız bir kanun ile Muhtarımızın maaşlarını net asgari ücret tutarına çıkardık.” dedi.  
Güçlü ve Büyük Türkiye için Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı
14 Mayıs seçimlerinin Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakının zaferiyle sonuçlanacağını söyleyen MHP’li Akçay, “ Tam Bağımsız, Güçlü ve Büyük Türkiye’yi inşa için başlattığımız kutlu yürüyüşümüze kesintisiz devam etmek için Gelin Hep Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakına destek verelim. Toplantı öncesinde de ifade ettiğiniz üzere 14 Mayıs’ta Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceğine inancımız tamdır. Ülkemize ve Manisa’mıza çok daha güzel hizmetler yapma azmindeyiz. Hepinizden destek bekliyoruz. İnşallah 14 Mayıs Seçimleri, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın zaferine sahne olacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi adına sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Sağ olun, var olun. Cenab-ı Allah’a emanet olun. ” dedi.