• Reklam
  • Reklam
Reklam

Manisa Şehir Hastanesi yaraları saracak

Manisa Şehir Hastanesi yaraları saracak

Manisa Şehir Hastanesi yaraları saracak
Editor: Turgutlu Manşet
11 Ocak 2023 - 15:09

Manisa Şehir Hastanesinde kronik yaraların bakım ve takibinin yapılacağı Kronik yara bakım polikliniği 4 Ocak itibariyle hizmet vermeye başladı. 
Gastroenterolojik Cerrah Op. Dr. Serdar ÖTER ile Hemşire Meryem ÖZDEMİR’ den oluşan uzman ekip yara bakımının tedavisi ve takibi üzerine çalışacak.
Kronik Yara Bakım Polikliniği’nde; diyabetik ayak, diğer ayak yaraları ( atardamar ve toplardamar tıkanıklığına bağlı), bası yaraları (yatak yarası) ve diğer kronik yaralar olmak üzere kadar geniş bir alanda sorunun kaynağını tespit ederek her hastaya özel tedavi planlanması ve düzenli takiplerle bakımı yapılacak.
Poliklinik açılışında konuşan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Erol Karaca, yara bakımının sahiplenilmesi ve kronik yarası olan hastaların tanı ve tedavilerinin takibi açısından böyle bir polikliniğin varlığının önemine değinirken hastane başhekimi Uzm. Dr. Serkan Saka da; merkezi hastanelerden biri olarak kronik yarası olan hastalara çözüm sunmaktan mutlu olduklarını dile getirdi.
Manisa Şehir Hastanesinde Yara Bakım Polikliniği haftada bir gün Çarşamba günleri olmak üzere randevusuz olarak hizmet verecek.