• Reklam
  • Reklam
Reklam

MANİSA KURAKLIKLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR

MANİSA KURAKLIKLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR

MANİSA KURAKLIKLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİR
Editor: Turgutlu Manşet
01 Aralık 2020 - 17:43

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, il genelinde görev yapan ilçe şefleri ile bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda il genelindeki su kaynaklarının durumu görüşüldü. Genel Müdür Aslay, “Manisa, kuraklıkla karşı karşıya. İçme suyu kullanımında tüm bireyler bilinçli hareket etmelidir” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğünün Aralık ayı İlçe Şefleri Toplantısı, Genel Müdür Burak Aslay’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Çevik ile Erman Aydınyer’in yanı sıra, daire başkanları, şube müdürleri ve ilçe birimlerinde görev yapan ilçe şefleri yer aldı. Toplantının ana gündem maddesi iklim değişikliğine bağlı olarak küresel ısınma nedeniyle yağışların azalması ve su kaynaklarının mevcut durumu oldu. 
Su, bilinçli olarak kullanılmalı
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, yağışların yeterli düzeyde olmamasına bağlı olarak ortaya çıkan kuraklığa vurgu yaptı. İlçe şeflerinden de su tasarrufu konusunda vatandaşları bilgilendirmelerini isteyen Aslay, “İlimizdeki içme suyu kaynaklarının seviyesi her geçen gün düşüyor. Vatandaşlarımızın su kullanımında yapacağı tasarruflar, yağışsız geçen bu dönem için oldukça kritik bir önem arz ediyor. Önlem almadığımız takdirde kuraklıkla karşı karşıya kalabiliriz” diye konuştu.