• Reklam
  • Reklam
Reklam

MANİSA FUTBOLU'NUN ALT YAPISI MEHMET AL'A EMANET

MANİSA FUTBOLU'NUN ALT YAPISI MEHMET AL'A EMANET

MANİSA FUTBOLU'NUN ALT YAPISI MEHMET AL'A EMANET
Editor: Turgutlu Manşet
13 Kasım 2019 - 16:39

Türkiye’nin en iyi altyapısına sahip olma adına ciddi adımlar atan Manisa Futbol Kulübü, Turgutlulu eski milli futbolculardan Mehmet Al’ı, Manisa Futbol Kulübünün futbol okulları direktörlüğü ve altyapı scout ekibi sorumluluğuna getirdi.
Engin Anlı ve Manisa FK CEO’su Levent Devrim’in de hazır bulunduğu törende, aynı zamanda Mehmet Al’ın sahibi olduğu Ege Spor Kulübü’yle de işbirliği sözleşmesi imzalandı.               
Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde başkan vekili Engin Anlı ve kulüp CEO'su Levent Devrim'in de hazır bulunduğu törende Turgutlulu eski milli futbolcu Mehmet Al, kulübün futbol okulları direktörlüğü ve altyapı scout ekibi sorumluluğunu getirilirken, Mehmet Al’ın sahibi olduğu Ege Spor Kulübü’yle de işbirliği sözleşmesi imzalandı.
Manisa Futbol Kulübümü Başkan Vekili Engin Anlı, Ege Spor Kulübü’yle imzaladıkları işbirliği sözleşmesinin ardından yaptığı açıklamada, “ Manisalı eski milli futbolcularımızdan Mehmet Al’ın sahibi olduğu Ege Spor Kulübü’yle işbirliği sözleşmesi imzaladık. Mehmet Al hocamız ayrıca kulübümüzde futbol okulları direktörlüğü ve altyapı scout ekibi sorumlusu olarak da görev yapacak. Hayata geçirdiğimiz bu projeyle altyapımızda çok daha fazla yetenekli sporcu sayısına ulaşmış olacağız. Manisa Futbol Kulübü olarak altyapımızdan kendi yıldızlarımızı çıkarmak istiyoruz. Bu da tabii belli bir süreç istiyor. Bu tür projelere imza atarken sürekliliği önemsiyoruz. Altyapımızdaki çocuklarımıza parlak bir gelecek sunmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu anlaşma her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Mehmet Al, “Yetenekli Çocuklarımızı Manisa Futbol Kulübümüzün Altyapısına Kazandıracağız”
3 yıl önce tamamen kendi imkânlarıyla Ege Spor Kulübü’nü kurduğunu söyleyen kulübümüzün yeni futbol okulları direktörü ve altyapı scout ekibi sorumlusu Mehmet Al ise yapılan işbirliği anlaşmasının ardından yaptığı açıklamada, “ Manisa’mızın Turgutlu ilçesinde 3 yıl önce 15 dönüm arazi üzerine tamamen kendi imkânlarımızla kurduğumuz tesislere çok ciddi yatırımlar yaptık ve şu anda 250 genç futbolcumuz bünyemizde bulunuyor.  Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak için çıktığımız bu yolda, Manisa Futbol Kulübü’yle işbirliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Ege Spor Kulübü olarak, Manisa Futbol Kulübü’yle yaptığımız işbirliği sözleşmesiyle çocuklarımızın daha iyi bir geleceğe sahip olabilmeleri adına yeterli gelişime ulaşmış futbolcularımızı, Manisa Futbol Kulübümüze kazandırmak için nitelikli eğitim vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.