• Reklam
  • Reklam
Reklam

MANİSA FK ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

MANİSA FK ŞAMPİYONLUĞA YAKIN

MANİSA FK ŞAMPİYONLUĞA YAKIN
Editor: Turgutlu Manşet
25 Temmuz 2020 - 12:48

Manisa FK,TFF2.Lig Play-Off yarı finalinde karşılaştığı Sancaktepe FK’yı 1-0 mağlup etti ve adını finale yazdırmayı başardı. Siyah Beyazlıları finale taşıyan gol 66. dakikada Nizamettin Çalışkan’dan geldi.
 
Manisa Futbol Kulübü, şampiyonluk yolunda hedefe bir adım daha yaklaştı. TFF 2. Lig Play-Off yarı finalinde Sancaktepe FK ile kozlarını paylaşan Manisa FK, sahadan Nizamettin’in attığı golle 1-0 galip ayrılarak adını finale yazdırmayı başardı.
Titanic Mardan Stadı’nda oynanan mücadeleyi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de izledi. Sancaktepe FK’yı 1-0 mağlup eden Manisa Futbol Kulübü, final maçında 28 Temmuz Salı akşamı saat 21.00’de, Tuzlaspor ile karşılaşacak. Siyah Beyazlılar bu maçı kazanması durumunda, adını TFF 1. Lig’e yazdırmayı başaracak.
 
Maçtan Dakikalar;
9. dakikada gelişen Manisa FK atağında, Serdar’ın pasında Onur topa dokunamadı, top Sertaç’ın önüne düştü. Sertaç’ın şutunda kaleci Emre gole izin vermedi.
18. dakikada Halil İbrahim, Manisa FK ceza sahası içinde kendine yerde buldu. Maçın hakemi, bu pozisyonda penaltı noktasını gösterdi.
19. dakikada kullanılan penaltı atışında topun başına Hamza geçti, Hamza’nın vuruşunda Ömer gole izin vermedi.
43.dakikada Umut’un pasında Onur Kolay topla buluştu. Onur’un şutunda top az farkla auta çıktı ve karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi.
55. dakikada Umut Kaya’nın pasında Mehmet Yılmaz topla buluştu. Mehmet Yılmaz’ın şutunda top üstten auta çıktı.
66. dakikada Manisa FK'nın galibiyet golü geldi. Bu dakikada Serdar’ın pasında ceza sahası dışında topla buluşan Nizamettin’in şutunda meşin yuvarlak ağlara gitti: (1-0)
90. dakikada rakip Sancaktepe FK bulduğu net pozisyonu değerlendiremezken, karşılaşmanın geride kalan dakikalarında başka gol olmadı ve Manisa Futbol Kulübü sahadan 1-0 galibiyetle ayrılarak adını finale yazdırmayı başardı.