• Reklam
  • Reklam
Reklam

MANİSA CHP'DE BALABAN GÜVEN TAZELEDİ

MANİSA CHP'DE BALABAN GÜVEN TAZELEDİ

MANİSA CHP'DE BALABAN GÜVEN TAZELEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
24 Şubat 2020 - 19:36

CHP Manisa İl Kongresi’nde 649 delegenin bulunduğu ve iki adayın yarıştığı seçimi mevcut İl Başkanı Semih Balaban kazanarak güven tazeledi.
CHP Manisa İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi, Pazar günü Manisa Millet Çarşısı’nda yapıldı. 649 delegenin bulunduğu ve mevcut İl Başkanı Semih Balaban ile Gülşah Durbay arasında geçen İl Başkanlığı Kongresi’ne CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Manisa Milletvekilleri Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, ilçe başkanları, oda temsilcileri, delegeler ve üyeler katıldı.
649 delegeden 638'inin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Semih Balaban 340, Gülşah Durbay ise 289 oy aldı, 9 oy geçersiz sayıldı.
Kongre'nin ardından açıklama yapan seçimin galibi Semih Balaban; "Demokrasi şölenimizde bizleri yalnız bırakmayan partililerimize ve delegelerimize teşekkür ederiz. Bugün, kazanan ve kaybedenin olmadığı örnek bir kongre yaşanmış, örgütümüz; 2 yıl daha bizlere bu görevi vermiştir.
Aday olan arkadaşımız Sayın Gülşah Durbay'ı tebrik ediyor, bu düzene karşı omuz omuza, birlikte karşı koyarak, başta Manisa ve tüm ilçelerimiz olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partisi'ni Türkiye'de layık olduğu yere; iktidara birlikte taşıyacağız. Bu yol bizim yolumuz!" ifadelerine yer verdi.