• Reklam
  • Reklam
Reklam

MAHALLE MUHTARI 4 YILDIR DİLEKÇESİNE CEVAP BEKLİYOR

MAHALLE MUHTARI 4 YILDIR DİLEKÇESİNE CEVAP BEKLİYOR

MAHALLE MUHTARI 4 YILDIR DİLEKÇESİNE CEVAP BEKLİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
25 Ocak 2021 - 21:15

Manisa Büyükşehir Belediyesine Verdiği Dilekçeye 4 Yıldır Olumlu Cevap Bekliyor.
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir mahalle muhtarı, 4 yıl önce verdiği dilekçedeki talebinin yerine getirilmesini bekliyor.

Turgutlu ilçesi Özyurt Mahallesi Muhtarı Halil İbrahim Çapraz, 3 Kasım 2017'de Atatürk Bulvarı Dutlu Yolun Prestij Caddeleri kapsamına alınması için Manisa Büyükşehir Belediyesine bir dilekçe yazdı.

Muhtarın dilekçesine 2017 yılının Kasım ayında, dönemin Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu imzasıyla dilekçedeki talebin değerlendirmeye alındığı cevabı geldi. 

Ancak dört yıldır Manisa Büyükşehir Belediyesinden değerlendirme sonucunu bekleyen Muhtar Halil İbrahim Çapraz, gazetecilere yaptığı açıklamada 4 yıldır dilekçesine olumlu cevap beklediğini söyledi.
Atatürk Bulvarı'nın Dutlu Yol kısmının kentin simgesi olduğunu belirten Çapraz, "Manisa Büyükşehir Belediyesine 4 yıl önce dutlu yolun prestij caddesi projelerine dahil edilmesi için dilekçe verdim. Dilekçeye Genel Sekreter den değerlendirileceği cevabı geldi. Ancak 4 yıldır sonuç çıkmadı. Bu cadde şehrimiz simgesi halinde. Bu yolun yapılması için yetkililerden destek bekliyorum." dedi.