• Reklam
  • Reklam
Reklam

LİDER SİVAS'TA HAVLU ATTI 4-0

LİDER SİVAS'TA HAVLU ATTI 4-0

LİDER SİVAS'TA HAVLU ATTI 4-0
Editor: Turgutlu Manşet
31 Ekim 2020 - 15:28 - Güncelleme: 31 Ekim 2020 - 15:29

İkinci lig kırmızı grupta evinde oynadığı ve kazandığı Bayburt maçından bu yana kötü görüntü çizen Turgutluspor, Sivas deplasmanında 4-0 kaybetti ve liderliği deplasmanda kazanan Eyüpspor'a kaptırdı.
Sezona iyi başlayan ve hem oynadığı futbolla hem da üst üste kazandığı maçlarla ilgi toplayan Turgutluspor sezonun 5. Haftasında evinde kazandığı Bayburt maçıyla başlayan bir iniş yaşıyor.
Bayburt maçının ardından önce Serik’e 2-0 mağlup olan ardından da evinde grubun zayıf takımı Karabük’ü zar zor 2-1 mağlup eden Turgutluspor, bugün Sivas deplasmanında adeta havlu attı.
İlk yarının 33. Dakikasında penaltı golüyle 1-0 geriye düşen kırmızı siyahlılar devreyi bu şekilde kapattı.
İkinci devreye de aynı takım ve düzenle çıkan Turgutluspor’da kaçınılmaz oldu ve ikinci yarının başında 48 ve 53. Dakikalarda kalesinde 2 gol daha gördü.
Teknik direktör İbrahim Cezayir 3-0 dan sonra uyandı ama maalesef kırmızı siyahlılar için geç oldu. Grubun orta sıra takımlarından Sivas Belediyespor 75’te bulduğu golle sahadan 4-0 gibi farklı skorla ayrılırken, Turgutluspor ligin 2. Haftasında eline geçirdiği liderliği Sivas’ta bıraktı.