• Reklam
  • Reklam
Reklam

KULÜP AŞÇISINI'DA HIRSIZLIKLA SUÇLADI

KULÜP AŞÇISINI'DA HIRSIZLIKLA SUÇLADI

KULÜP AŞÇISINI'DA HIRSIZLIKLA SUÇLADI
Editor: Turgutlu Manşet
01 Aralık 2021 - 13:00 - Güncelleme: 01 Aralık 2021 - 13:03

Turgutluspor Kulüp Aşçısı Adem Coşkun; “Başkan Kestaneci Gerçekleri Turgutlululardan Kaçırıyor, İftiralarla Şahsımı Suçluyor, Suç Duyurusunda Bulunacağım” 
Taner Kestaneci’nin sosyal medya hesaplarından yayınlattığı açıklamalara bir cevapta kulübün eski aşçısından geldi. 
Kendisine iftira attığını iddia eden kulübün aşçısı Adem Coşkun, Kestaneci hakkında suç duyurusunda bulunacağını ifade etti.
18 ay boyunca kulüpte çalışan Adem Coşkun başkan Kestaneci’nin kendisi hakkında yaptığı videolu açıklamaya sert ve iddialı cevaplar verdi.  “Ben kesinlikle başkanın söylediği gibi işler yapmadım, bundan herkesin haberi var. Bu videolu açıklamayı yapan Kestaneci gerçekleri Turgutlululardan kaçırıyor, iftiralarla şahsımı suçluyor” dedi.
‘Maaşıma zam isteyince “evinin ihtiyaçlarını buradan karşıla” dedi.’
Gazeteci Ali Atan’a açıklamada bulunan Adem Coşkun; “Bu şahsın iftiralarının tamamı asılsız ve yalandan ibarettir. Benim işten ayrılma sebebim öncelikle maaşıma zam istemiştim. Kulüp başkanı Taner Kestaneci bu talebim üzere bana verdiği cevap “zam yapmayalım nasılsa iaşeyi belediye karşılıyor sen evinin mutfak ihtiyaçlarını kulüpten karşılarsın” dedi. Futbol Şube sorumlusu Tolga beyin, Canan hanımında, başkanın maaşıma zam istemem karşısında söylediklerinden haberi vardır. Maaşıma zam isteyince “evinin ihtiyaçlarını buradan karşıla” demiştir ve ben bunu kesinlikle kabul etmedim, bunun üzerine beni hırsızlıkla itham etti. Kulüp başkanı Taner Kestaneci beni işten çıkardı. Zaten bu süreçten sonra ben yasal işlemlerimi yaparak haklarım için hukuki süreci de başlattım. Başkanın videolu yalanlarında benim şahsıma ait köpekleri kulübün iaşesiyle beslediğim iddiaları da var.  Evet benim bahçemde köpeklerim var ve artan çöpe giden artık yemekleri her gün iş arkadaşlarım benim için kovaya koyup götürüyordum.. Köpekleri sahiplendim hepsi sahipsiz başıboş köpeklerdi, ben hayvan sever bir insan olarak, mutfaktaki artıkları çöpe değil, bu sokak dostlarına götürüyordum. Bu götürüp hayvanları beslediğim şeyler sadece futbolcu ve çalışanların yediği yemeklerden arda kalan çöplerden ibarettir. Bu durumu kulüp başkanı Taner Kestaneci ve Canan hanımda biliyordu. Şimdi duruma göre vaziyet alarak olayı saptırıyor ve iftira ediyor.  Futbolcuları aç bıraktı, misafirlerini doyurdu Kestaneci videolu açıklamasında “yemek fazla gidiyordu” demiş. Yemek fazla gidiyordu bu doğru. Bunun da tek sebebi yine tamamen kulüp başkanı Taner Kestaneci’nin kendisidir. Neredeyse her gün en az 10-15 kişi futbolcu ve kulüp personeli dışında menajerler, gurbetçi arkadaşları, dışardan misafirleri geliyordu. İaşeyi belediye karşıladığı için hepsine kulüpte yemek yaptırıyor ve yediriyordu. Hatta bir keresinde takımın yemeğine yarım saat kala bana” yemek ver misafirlerime” dedi. Başkanım misafirlere başka bir şey yapalım takıma sayılı yapmıştım yemeği kişi başı porsiyon yaptım dediğimde bana bağırdı çağırdı. Taner Kestaneci “öncelikli olarak benim misafirlerime ver yemeği” diye beni azarladı. O gün başkanın aniden talep etmesi ve benimde bu kişilerin geleceğinden habersiz ve tedbirsiz olmam yüzünden 9 futbolcu yemek yiyemedi. Futbolcular aç kalınca Canan hanım kulübün karşısındaki köfteciden aç kalan futbolculara köfte söyledi. İşin aslı budur. Taner Kestaneci’nin söyledikleri ve eline saçma sapan alıp gösterdiği fotoğraflar attığı iftiralar külliyen yalandan ibarettir.  Yarın itibariyle bu suçlamaları için derhal yasal işlem başlatacağımı belirtmek istiyorum. Biz doğuştan Turgutlusporluyuz sonradan gelip kendisinin Turgutluspor tutkunu olduğunu söyleyen muhteremi önce Allah’a sonra tüm Turgutlu halkının vicdanına havale ediyorum. Benim alnım ak, güneş balçıkla sıvanmaz, Kestaneci’nin bu iftiraları bana bulaşmaz, Turgutlu halkı , kimin ne olduğunu kısa sürede öğrendi, herkes her şeyi biliyor”