• Reklam
  • Reklam
Reklam

KOTON, MANİSA’DA 4’ÜNCÜ MAĞAZASINI TURGUTLU ALPHARD ÇARŞI AVM’DE AÇTI

KOTON, MANİSA’DA 4’ÜNCÜ MAĞAZASINI TURGUTLU ALPHARD ÇARŞI AVM’DE AÇTI

KOTON, MANİSA’DA 4’ÜNCÜ MAĞAZASINI TURGUTLU ALPHARD ÇARŞI AVM’DE AÇTI
Editor: Turgutlu Manşet
03 Temmuz 2020 - 12:38

“Her Şeyin Başı Sağlık”  söylemi ile  Mayıs itibarıyla başladığı kademeli açılışları tamamlayan Koton,  hijyen ve sosyal mesafe önlemlerini almış olarak, Manisa  Turgutlu’daki ilk mağazasını açtı.
Geçtiğimiz Mart ayında, iş sağlığı ve güvenliği konusunda dünyanın en prestijli uluslararası yarışması ‘International Safety Awards’ / ‘Uluslararası İş Güvenliği Ödülleri’nde Türkiye Hazır Giyim Perakende Sektörü birincisi olan Koton, salgın riskine karşı gerekli tüm sağlık önlemlerini alarak Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yeni iki katlı mağazasını açtı.
Gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilme imkânı sağlıyor
Perakende sektörünün öncüsü Koton, Turgutlu’daki ilk, Manisa’daki dördüncü mağazasında, sosyal mesafe ile hijyen ve sağlık şartlarını en üst düzeyde uyguluyor, müşterilerine gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilme imkânı sağlıyor. Bu anlayış çerçevesinde mağazada, gün içinde düzenli olarak sık temas edilen yüzeylerin dezenfeksiyonu yapılıyor, girişte ateş ölçümü gerçekleştiriliyor, zorunlu maske kullanımı, çalışanlar için iki saatte bir el yıkama, kişisel koruyucu ekipman temini gibi pek çok tedbir uygulanıyor.
Koton’da sağlık ve hijyen konusunda alınan diğer tedbirler arasında, mağazaya maskeyle giriş yapma zorunluluğu, el dezenfektanları ile atık maske ve eldiven kutusu, 2 metrelik fizksel mesafe kuralını gösteren işaretlemeler, Koton Radyo’dan yapılan bilgilendirme ve uyarı anonsları, asansör ve merdiven sterilizasyonu, kabin hijyeni uygulamaları,  kasada şeffaf bariyerler, temassız ödeme yönlendirmeleri ve çocuk reyonunda her iki saatte bir dezenfeksiyon gibi önlemler bulunuyor. 
24 saat ürün karantinası
Kabinler her gün ortamdaki havayı dezenfekte eden spreyler ile dezenfekte ediliyor. Her müşterinin kullanımından önce kapı kolları, askılar ve aynalar dezenfekte ediliyor. Kabinlerde de fiziksel mesafe korunuyor, kabinler bir atlamalı ve dönüşümlü olarak kullanılıyor. Deneme kabinlerinde bekleme sırasında fiziksel mesafeye dikkat çeken uyarılar ve el dezenfektanları yer alıyor ve kabin kullanımı sırasında uyulması gereken kurallar görülür şekilde sergileniyor. Denenen ürünler 24 saat karantinada bekletildikten sonra, 90 derece buharlı ütü ile işlemden geçirildikten sonra reyondaki yerlerine alınıyor. 
Koton, global marka olmanın sorumluluğuyla Kontrollü Sosyal Hayat’a dönüş döneminde de koşulsuz müşteri mutluluğu anlayışı ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor.