• Reklam
  • Reklam
Reklam

KORONOVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

KORONOVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

KORONOVİRÜS DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
20 Ağustos 2020 - 11:03

İçişleri Bakanlığınca Ülke genelinde başlatılan koronavirüsü tedbirleri kapsamında Turgutlu Kaymakamı Ali YILMAZ, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet DAŞKAN, İlçe Jandarma Komutan V. Kd. Bçvş. Ali ÖZDEMİR, İlçe Emniyet Müdürü Harun TUTAK, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bilgehan HASYİĞİT, Zabıta Müdürü Hasan KIZIL, Manav ve Sebzeciler Odası Başkanı Necati GÜRKIVRAK ile birlikte Selvilitepe Kapalı Pazar Yeri’nde, koronavirüsü önlemleri kapsamında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı.
 Koronavirüs Denetimleri tüm hızıyla devam ediyor. Sağlık için Hepimiz için sloganıyla gerçekleştirilen 3. Koronavirüs Tedbirleri Denetiminde Kaymakam YILMAZ, vatandaşları kurallara uymaları yönünde uyardı.
 Koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında içerisinde bulunulan kontrollü sosyal hayat döneminde, salgınla mücadelenin genel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra her bir faaliyet alanı/iş kolu için alınması gereken önlemlere titizlikle uymak büyük önem taşıyor. Bu çerçevede vatandaşları, esnafı, pazar yerlerini ve iş yerlerini sık sık denetleyen Kaymakam YILMAZ, pazar yerlerinde, cadde ve sokaklarda maske ve sosyal mesafe denetimi yaparak, kurallara uyulması yönünde uyarılarda bulundu.