• Reklam
  • Reklam
Reklam

KOLUNU ÜZÜM MAKİNESİNE KAPTIRDI YARDIMINA İTFAİYE KOŞTU

KOLUNU ÜZÜM MAKİNESİNE KAPTIRDI YARDIMINA İTFAİYE KOŞTU

KOLUNU ÜZÜM MAKİNESİNE KAPTIRDI YARDIMINA İTFAİYE KOŞTU
Editor: Turgutlu Manşet
29 Mayıs 2020 - 11:56

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde kolunu üzüm eleme makinesine kaptıran küçük çocuğun yardımına Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri koştu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alaşehir ilçesine bağlı 5 Eylül Mahallesi’nde üzüm eleme makinasına kolunu kaptıran çocuğa ilk müdahaleyi yaparak, çocuğu sıkıştığı yerden kurtardı ve sağlık ekiplerine teslim etti. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, çoğunluğunu yangının oluşturduğu müdahaleler dışında da yaptığı kurtarma operasyonları ile de birçok cana umut olmaya devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, ilçede 5 Eylül Mahallesi Elmadağ Sokak’ta bulunan çalkar makinasına kolunu kaptıran çocuğa müdahalede bulundu. Kolu sıkışan, korku ve acı içinde ağlayan çocuk için itfaiye ekipleri hemen mahalleye giderek çocuğu kurtarmak için çalışmalara başladı. Hidrolik aletler ile çocuğun kolunu sıkıştığı yerden kurtaran itfaiye ekipleri, çocuğu sağlık ekiplerine teslim etti. İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, itfaiye ekiplerimiz hemen her çeşit olaya müdahalede bulunuyor. Gerek vatandaşlarımızın can sağlığı gerekse da mallarını korumak ve kurtarmak için her türlü müdahalede bulunduğunu belirterek, “Alaşehir ilçemizde küçük bir çocuğumuzun kolu makinaya sıkışmış. Çıkaramamış, canının acımasıyla birlikte ekiplerimize gelen ihbar sonucu müdahalede bulunduk. Çocuğun kolunu sıkıştığı makinadan kurtararak sağlık ekiplerine teslim ettik” dedi.