• Reklam
  • Reklam
Reklam

Klinik45 Yeni Yerinde Gülümsetmeye Devam Ediyor

Klinik45 Yeni Yerinde Gülümsetmeye Devam Ediyor

Klinik45 Yeni Yerinde Gülümsetmeye Devam Ediyor
Editor: Turgutlu Manşet
18 Ağustos 2022 - 13:54

Manisa’nın iş ve yaşam merkezi Statü Selfie binasındaki yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Klinik45; gülüşünü özgür bırakmak isteyenleri bekliyor.

Manisa’nın ağız ve diş polikliniği Klinik45; daha teknolojik, daha rahat, daha prestijli yeni yerinde mükemmel bir diş deneyimi için ailenizin tüm üyelerini yeni yerine davet ediyor. Klinik45 kurucuları DR. DT. Gizem Altuğ Türkyılmaz ve DR. DT. Cem Türkyılmaz ağız ve diş sağlığı alanında en iyi hizmeti vermek için 2014 yılından beri durmadan çalışıyor. Genel ağız sağlığının korunmasında ağız & diş sağlığının değerine dikkat çeken Klinik45 kurucuları zamanında önlenmeyen sorunların farklı hastalıklara yol açabileceğini belirtiyor.

Her detayın düşünüldüğü Statü Selfie Binası’ndaki yeni yerinde Klinik45, emzirme ve bakım odasıyla hastalar için konfor alanı oluşturuyor. Klinik45’in yeni yerindeki konfor detayları bununla da bitmiyor. Hem büyükleri hem de küçükleri düşünen Klinik45 çocuklara özel bekleme odasına ek olarak video oyun konsolu & oyun salonuyla eğlenceli bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Klinik45 ile Daha Büyük Gülümsemeler

Estetik bir görünümün tamamlayıcısı olan daha büyük gülümsemeler için Klinik45 yeni yerinde hastalarını bekliyor. Ağız ve diş sağlığı konusunda dijitalin değerinin farkında olan Klinik45, teknolojik cihazlarıyla hastalarına farklı bir deneyim yaşatıyor. Bu sayede hastalar on – on beş dakika gibi kısa bir sürede gülüşlerinin nasıl olacağını öğreniyor. Ayrıca cad cam printer cihazı ile tasarımı yapılan dişlerin geçici ve daimî restorasyonları da aynı gün içerisinde teslim ediliyor.Klinik45’te ortodonti, şeffaf plak, implant, pedodonti tedavilerine ek olarak estetik diş hekimliği, ağız, diş ve çene cerrahisi hizmetleri yer alıyor.

Klinik45 Künye

Klinik 45, diş hekimliğinde her gün gelişen ve değişen estetik ve fonksiyon ihtiyacını göz önünde tutarak hastalarının memnuniyetini amaçlayan bir diş kliniğidir. Klinik 45, ağız ve diş sağlığının farklı alanlarında uzmanlaşmış hekim kadrosu ile multidisipliner anlayışla hareket etmektedir. Dr. Dt. Gizem Altuğ Türkyılmaz ve Dr. Dt. Cem Türkyılmaz yönetiminde bütün ağız ve diş sağlığını kapsayan alanlarda hizmet vermektedir.