• Reklam
  • Reklam
Reklam

Kır Mahalle’de Turgay şirin’e Büyük İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında meydanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin,

Kır Mahalle’de Turgay şirin’e Büyük İlgi

Seçim çalışmaları kapsamında meydanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin,

Kır Mahalle’de Turgay şirin’e Büyük İlgi
Editor: Turgutlu Manşet
16 Mart 2019 - 18:25

Seçim çalışmaları kapsamında meydanlarda vatandaşlarla buluşmaya devam eden Turgutlu Belediye başkanı, Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Turgutlu Belediye Başkan adayı Turgay Şirin, Kurtuluş (Kır) mahallede gerçekleştirdiği kahvehane ziyareti yoğun ilgi gördü.

31 Mart'ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında Kır Mahallede vatandaşlarla buluşan Cumhur İttifakı adayı Turgay Şirin ve Cumhur ittifakı heyetinin ziyaretine mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdiler. Seçim bürosunda başlayan kortej yürüyüşü ile Cevdet Öktem Caddesi üzerinden Kır Mahalleye giden Cumhur İttifakı vatandaşlar tarafından meşale ve konfetilerle karşılandı.

Bostan “Cumhur İttifakına Sevgi Seli, İnsan Seli Artarak Devam Ediyor”

Kır Mahallede düzenlenen kahvehane toplantısında konuşma yapan MHP Turgutlu İlçe Başkanı Gürhan Bostan “31 Mart 1019 yerel seçimleri için Cumhur İttifakı adayımız Turgay Şirin’in açıklanması sonrasında çıktığımız bu yolda her an, her gece farklı bir noktaya ulaşmaktayız. Her gece görüyorum ki bu sevgi seli, insan seli giderek artmaktadır. Bu sıcak karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı teşekkür ediyoruz. Cumhur ittifakı olarak yapmış olduğumuz bu güzel birlikteliğin bu güç birliğinin 1 Nisan‘dan itibaren ülke geneline yansıyacağına hepimizin inancı tamamdır” dedi.

Dilek “AK Partili Olanlar Buradadır”

AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Kazım Dilek “Bizler biliyorsunuz bir davanın erleriyiz. Bu dava kutlu bir dava. Bu dava 15 Temmuz’la beraber, Yenikapı ruhuyla beraber süregelen 31 Mart’la da devam edecek Cumhur İttifakı, bu dava pazara kadar değil, mezara kadar. Ben AK Parti ilçe başkanıyım, ben Cumhurbaşkanımın ve Genel Başkanımın buradaki bir elçisiyim. Onun direktifleri bizim için emirdir. İttifak açıklaması öncesinde Turgutlu’dan 9 tane aday adayı arkadaşımız çıktı. Bunların 8 tanesi şuanla AK Parti’yle beraber 1 kişi AK Parti’den istifa etti onu da siz biliyorsunuz. Bizler bu davanın erleriyiz derken işte bunun için dedik. Altını da çiziyoruz, üstünede basıyoruz AK Partili olanlar buradadır. Bu kadar nettir. Manisa’mızda Cumhur İttifakı kapsamında 11 ilçemizde AK Parti’li, 6 ilçe ve Büyükşehir Belediyesinde ise MHP’li adaylar desteklenecektir. İşte ahde vefa budur, işte davaya sahip çıkmak budur” dedi.

Şirin “Bu Coşku 31 Mart’ın Nasıl Biteceğinin Göstergesi”

Kır Mahallede Cumhur ittifakına ve kendisine gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini dile getiren, kendilerini coşkulu bir şekilde karşılayan topluluğa seslenen Turgay Şirin “Kurtuluş mahallemizin, Kır mahallemiz demeyeceğim Gül mahallemizin güzel insanları bizlere göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı Allah hepinizden razı olsun. Her geçen gün artan bir coşku var. Her günümüz bir öncekinin üzerine koyarak geçiyor. İşte buda 31 Mart’ın nasıl bir sonuçla da biteceğinin göstergesi. Gördüğün kadarıyla Kır Mahallede kararını vermiş Allah razı olsun hepinizden” dedi.

Şirin “Kurtuluş Mahallemize 45 Kilometrelik Doğalgaz Döşendi”

5 yıllık süreçte Turgutlu’da gerçekleştirilen 300 milyon TL’den daha fazla tutan yatırımlarla ilgili olarak vatandaşları bilgilendiren Turgay Şirin “Gül Mahallemize daha önce her geldiğimizde buradaki fotoğraf hep aynıydı. Eski Kır Mahalle, Gül mahallemiz hiç değişmeyen o fotoğrafıyla bizi karşılıyordu. 2 sene önce AKSA firması ile görüşerek Kır mahallemizde 45 kilometrelik doğalgaz hamlesini gerçekleştirdik. Bugün başlayan Doğalgaz sürecinde mahallemizin yüzde 90’ının üzeri doğalgazla buluştu. Bunun için yolları bozduk, risk aldık kışın kazı izni verdik. O günlerde ayağı çamura batan bize kızdı, yazın o toz toprakta kalanlardan eleştiri aldık. Ama düşünün şimdi arkadaşlar o gün bu doğalgazla beraber bir değişim sürecide başladı. Evlerimizin şimdi değerleri arttı. Artık mahallemizde müteahhitler girerek ev yapmaya başladılar. Mahallemiz daha modern görünüme kavuşmaya başladı” dedi.

Gerçekleştirilen ziyarette Cumhur İttifakı Turgutlu Belediye başkan adayı Turgay Şirin, eşi Bahar Şirin,  kızları Ecem, Sıla, Ecrin Şirin, AK Parti Turgutlu İlçe başkanı Kazım Dilek, MHP Turgutlu İlçe başkanı Gürhan Bostan, Turgutlu Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Sezer, 22. Dönem Manisa Milletvekili Süleyman Turgut, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, AK Parti Gençlik Kolları başkanı İbrahim Kayser, AK Parti Kadın Kolları başkanı Sibel Nevin Baş, MHP Kadın Kolları Başkanı Senem Yıldız Ateş, Cumhur İttifakı Turgutlu Belediyesi şehir meclisi adayları, partililer ve vatandaşlar katıldı.