• Reklam
  • Reklam
Reklam

Kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalandı

Kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalandı

Kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 5 kişi yakalandı
Editor: Turgutlu Manşet
04 Şubat 2023 - 13:54

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 3, Kula ve Salihli ilçelerinde ise birer olmak üzere haklarında kesinleşmiş hapis cezaları bulunan toplam 5 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
Turgutlu ilçesinde Jandarma ekipleri ve Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yapılan çalışmalarda; dolandırıcılık suçundan hakkında kesinleşmiş 24 yıl 7 ay hapis cezası olan  T.Y., uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası olan B.C. ve çocuğun cinsel istismarı suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası olan O.G.M. yakalanarak çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Diğer yandan Manisa’nın Kula ve Salihli ilçelerinde ise JASAT Timlerince yapılan çalışmalarda; Kula ilçesinde bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek veya yaptırmak, aracılık etmek veya yer temin etmek suçundan hakkında kesinleşmiş 4 yıl 12 ay hapis cezası olan Y.A. ile Salihli ilçesinde parada sahtecilik suçundan  hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası olan M.Z.Ö., isimli 2 şahıs yakalandı. Şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.