• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU

KAYMAKAM YILMAZ ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU

KAYMAKAM YILMAZ ÖĞRENCİLERLE KİTAP OKUDU
Editor: Turgutlu Manşet
03 Ocak 2020 - 19:04

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Manisa Eğitim Projeleri (MANEP 2023) içeriğinde yer alan “Manisa Her Yerde Okuyor” projesi kapsamında Turgutlu İhsan Erturgut İlkokulunda düzenlenen okuma etkinliğine katıldı.
Manisa Eğitim Projeleri 2023 (MANEP 2023) kapsamında Turgutlu'da kitap okuma etkinliği gerçekleştirildi.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, Manisa'da eğitimin kalitesini artırmak için hayata geçirilen 2023 Manisa Eğitim Projeleri (MANEP 2023) içeriğinde yer alan “Manisa Her Yerde Okuyor” projesi kapsamında ilçe okul yöneticileri, öğretmen, okul aile birliği, öğrenci ve velilerin katılımıyla Turgutlu İhsan Erturgut İlkokulunda düzenlenen okuma etkinliğine katıldı.
Etkinlikte Kaymakam Ali Yılmaz’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez de eşlik etti.
Kitap okuma etkinliği sonrası öğrencilerle tek tek tanışarak sohbet eden Kaymakam Ali Yılmaz, kitap okuma alışkanlığının erken yaşlarda kazanılmasının önemini ifade ederek, “Çocuklarımıza erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığının kazandırılması bakımından düzenlenen bu etkinlikler büyük önem arz ediyor. Burada çocuklarımız erken yaşlarda kitap okuma alışkanlığını kazanırken, hem kültürel hem de sosyal hayatlarına katkı sağlıyorlar. Kitap okumayı ihmal etmeyin, her zaman başucunuzda bir kitap bulundurun. Bol bol kitap okuyun.” tavsiyelerinde bulundu.
Kaymakam Ali Yılmaz, son olarak öğretmenlerle ve idarecilerle görüşerek eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.