• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ "MUHTARLARIMIZA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR"

KAYMAKAM YILMAZ "MUHTARLARIMIZA ÖNEMLİ GÖREVLER DÜŞMEKTEDİR"

KAYMAKAM YILMAZ
Editor: Turgutlu Manşet
23 Temmuz 2020 - 19:12 - Güncelleme: 23 Temmuz 2020 - 19:22

Mahalle Muhtarlarımızın sorun ve taleplerini almak ve takip etmek amacıyla, İçişleri Bakanlığımızın talimatı ile yapılması planlanan 2020 Yılı Temmuz Ayı “Muhtarlar Toplantısı” Kaymakam Ali Yılmaz başkanlığında, 23 Temmuz 2020 Perşembe günü Mesadet Özcan Konferans Salonunda yapıldı.
Kontrollü sosyal hayat sürecine girilmesinin ardından ilçemizde düzenlenen toplantıya, Kaymakam Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdür V. Halil İbrahim Baştürk, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.
İlçemizde koronavirüs vakalarının devam ettiğini, Vatandaşlarımızın hem kendi sağlıkları hem sevdiklerinin sağlığı ve hem de toplum sağlığı için gerekli olmadıkça kalabalık ortamlara girilmemesini ve maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymamız gerektiğini vurgulayan Kaymakam Yılmaz, kurallara uymanın ve alınan tedbirleri kararlılıkla uygulamanın çok önemli olduğunu hatırlattı.
Pandemi sürecinde muhtarlarımıza önemli görevler düştüğünü ifade eden Kaymakam Yılmaz, vatandaşlarımıza en yakın temas noktasında olan muhtarlarımızın kurallara uymayan vatandaşlarımıza gerekli uyarıları yapması talimatını verdi.
Koronavirüsle mücadele kapsamında muhtarların özveriyle görev yaptığını ifade eden Kaymakam Yılmaz, “Koronavirüsle mücadele sürecinde siz değerli muhtarlarımız vatandaşlarımızın tüm ihtiyaçlarını gidermenin gayreti, çabası içerisinde olduk. Muhtarlarımıza süreçteki katkıları için teşekkür ediyorum. Aynı gayretin ve çabanın normalleşme sürecinde de devam edeceğine inanıyorum. Şu anda en önemli mücadeleyi sağlık personellerimiz veriyorlar. Ben başta emeği geçen İlçe Sağlık müdürümüz olmak üzere, başhekimimize, aile hekimlerimize, onun ötesinde asıl mücadele veren alandaki sağlık personellerimize, idari teknik personellerimize, temizlik işçilerimize kadar emeği geçen bütün sağlık çalışanlarımızı tebrik ediyor, kendilerine çok çok teşekkür ediyorum” dedi.
Toplantıda söz alan Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ümit Aksoy “Biz sağlık personeli olarak gece-gündüz durup dinlenmeden hastalarımızı tedavi ediyoruz. Sizden de ricamız alınan tedbirlere uyarak bizlere yardımcı olmanızdır. Maske, sosyal mesafe ve temizlik konusunda herkesi daha titiz olmaya davet ediyorum” dedi.
Program, muhtarların talep ve isteklerini dile getirmelerinin ardından, İlçe Şube Başkanları - Daire Amirleri toplantısının yapılmasıyla sona erdi.