• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ'DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

KAYMAKAM YILMAZ'DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

KAYMAKAM YILMAZ'DAN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
Editor: Turgutlu Manşet
07 Aralık 2019 - 13:44

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ve Eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, Şehit J. Er Bülent İlhan’ın ailesini ziyaret etti.
Her fırsatta şehit ailelerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Kaymakam Ali Yılmaz ve Eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, önceki gün Şehit J. Er Bülent İlhan’ın ailesini ziyaret etti.
1996 yılında terör örgütü ile girdiği çatışma sonrası şehit olan J. Er Bülent İlhan’ın ailesini ziyaret eden Kaymakam Ali Yılmaz ve Eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz’ı, Şehidimizin annesi Ayşe İlhan ve babası Mehmet İlhan karşıladı.
Gerçekleştirilen ziyarette Kaymakam Ali Yılmaz ve eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz’a, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer ve eşi Özden Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban ve Temrek Mahalle Muhtarı Ali Erdoğan eşlik etti.
Aziz şehitlerimizin aileleriyle bir arada olmaktan her zaman mutlu olduğunu ve şehit ailelerinin kendilerine şehitlerimizin kutsal birer emaneti olduklarını belirten Kaymakam Ali Yılmaz, “Şehitlik şerefli bir makam. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum. Ay yıldızlı, al bayrağımızın vatanımız üzerinde özgürce dalgalanması, şehitlerimizin ve gazilerimizin emsalsiz fedakârlıklarının eseridir. Vatan uğruna şehit düşen evlatlarımızı minnet ve şükranla anıyoruz. Allah sizlere sabır ve dayanma gücü versin. Şehidimizin emaneti olan sizlerin her zaman yanındayız. Kapımız sizlere sonuna kadar açıktır” diye konuştu.
Kaymakamımız Ali Yılmaz ve Eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, şehidin ailesi ile birlikte şehidin mezarını ziyaret edip dua okudu.