• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

KAYMAKAM YILMAZ’DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM YILMAZ’DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

KAYMAKAM YILMAZ’DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
03 Aralık 2021 - 12:47

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz 3 Aralık Dünya Engelliler Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.
Kaymakam Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Birleşmiş Milletlerin 1992 yılında almış olduğu karar sonrası "Uluslararası Engelliler Günü" olarak ilan edilen 3 Aralık’ın, ülkemizdeki ve dünyadaki tüm engelli kardeşlerimiz için hayırlara vesile olmasını, bu konuda toplumsal farkındalığı artırmasını temenni ediyorum.
Engellilik, sosyal yönleriyle her birimizi yakından ilgilendiren, olumsuz etkilerini en aza indirgemek için herkesin katkısına, duyarlılığına ve ortak çabasına ihtiyaç hissedilen toplumsal bir husustur.
Engelli kardeşlerimize destek olmak, hizmetlerinde bulunmak her şeyden önce bir gönül işidir. Unutulmamalıdır ki her sağlıklı insan aslında bir engelli adayıdır ve her insan aniden bu hizmetlere muhtaç duruma gelebilir. Dolayısıyla engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını doğru tespit etmek, seslerini daha çok duymak, sorunlarına kalıcı çözümler üretmek toplumsal bağlarımızı kuvvetlendirmek ve gönül köprüleri tesis etmek adına son derece önem arz etmektedir.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutluyor, devletimizin sunduğu bütün imkânlarla yanlarında olduğumuzu ifade ediyor, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”