• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI PAZARYERLERİNİ DENETLEDİ

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI PAZARYERLERİNİ DENETLEDİ

KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANI PAZARYERLERİNİ DENETLEDİ
Editor: Turgutlu Manşet
08 Mayıs 2021 - 16:23

Turgutlu İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun aldığı karar ile Tam Kapanma sürecinde Turgutlu’da 8 ve 15 Mayıs tarihlerinde pazaryerlerinin açılması kararı verilmişti.
Sadece 8 ve 15 Mayıs Cumartesi günleri olmak üzere 10-17 saatleri arasında ilçede bulunan Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Cuma pazaryerleri ile Urganlı pazarının açık olacağı ve yaş sebze/meyve ve fide satışı yapılabileceği açıklanmıştı.
Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ve Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, İçişleri Bakanlığı genelgesi ile bugün açılan pazaryerlerinde denetim gerçekleştirdi.
Yılmaz ve Akın, Kentte bugün açılan Pazartesi, Cuma, Selvilitepe ve Ergenekon Mahallesi pazaryerlerinde alınan yeni tip koronavirüs tedbirlerini incelerken, vatandaş ve esnaflarla sohbet ettiler.
Başkan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Kaymakamımız Ali Yılmaz ile birlikte Turgutlu'muzda açık olan pazar yerlerini ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlarımıza maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda hatırlatmalarda bulunduk. Korona virüsle mücadelede hepimize önemli görevler düşüyor. Kendi sağlığımızı ve sevdiklerimizin sağlığını korumak adına tedbirlere uymamız gerektiğini bir kez daha önemle hatırlatmak istiyorum."