• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM TURAN'DAN DUYGUSAL VEDA

KAYMAKAM TURAN'DAN DUYGUSAL VEDA

KAYMAKAM TURAN'DAN DUYGUSAL VEDA
Editor: Turgutlu Manşet
21 Ağustos 2019 - 18:53 - Güncelleme: 21 Ağustos 2019 - 18:54

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde 4 yılı aşkın süredir görev yapan ve İstanbul Başakşehir Kaymakamlık görevine atanan Uğur Turan, TUTSO tarafından kendisi için düzenlenen veda yemeğinde gözyaşlarına hakim olamadı.
Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası (TUTSO) başkanı Faruk Aydın ve yönetimi tarafından düzenlenen veda yemeğine katılan kaymakam Uğur Turan, Turgutlu’nun kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ve buradan ayrılmanın kendisine büyük bir üzüntü yaşattığını belirtti.
Turan “Allah cümlenizden razı olsun, birliğinizi, beraberliğinizi bozmasın. Bayrağımız hep dalgalansın, Anadolu coğrafyasına aşığız. Bu ülke bizim sevdamız, canımız ve ciğerimiz. İstanbul’da Başakşehir’de nerede olursam olayım başım üzerinde yeriniz var. Yarın sabah yeni görevime başlamak için Turgutlu’dan hareket edeceğim. İnanılmaz duygusalım şuan. Çünkü sizi çok sevdim ben. Ben sevgili Valimizi çok sevdim. Turgutluluları çok sevdim emin olun kendi ailem gibi sevdim. Kendi ailemden farklı görmedim. O yüzden haklarınızı helal ediniz. Geldim sevdim sizi. Aramayanları aradım. Zaman zaman üzüldüğüm anlar oldu. Abartmadım, gecenin karanlığına gömdüm. Helal olsun Turgutlu’ya hakkım. Allah cümlenizden razı olsun. Allah’a emanet olun” dedi.
TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın, Kaymakam Uğur Turan’ın ilçemize çok şey kattığını belirterek, Turgutlu’da ki tüm kapıların kendisine her zaman açık olduğunu dile getirdi.
Düzenlenen yemeğe Kaymakam Uğur Turan, Turgutlu Belediye başkanı Çetin Akın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Halim Karaer, TUTSO Yönetim Kurulu başkanı Faruk Aydın ve yönetim kurulu, Ticaret Borsası Başkanı Selçuk Temel, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez ve protokol üyeleri katıldılar.