• Reklam
  • Reklam
Reklam
Reklam

KAYMAKAM ŞAHİT OLDU, BAŞKAN NİKAHI KIYDI

KAYMAKAM ŞAHİT OLDU, BAŞKAN NİKAHI KIYDI

KAYMAKAM ŞAHİT OLDU, BAŞKAN NİKAHI KIYDI
Editor: Turgutlu Manşet
07 Temmuz 2020 - 18:36

Turgutlu'nun sevilen polis memurlarından Toplum Destekli Büro Amirliği polis memuru  Ali İmal Turgutlu Devlet Hastanesi sağlık çalışanı Münevver Yıldız ile hayatını birleştirdi.
Bugün öğlen saatlerinde Turgutlu Belediyesi Nikah Salonunda kıyılan nikahta Ali ve Münevver çiftin nikahını Belediye Başkanı Çetin akın kıyarken, nikah şahitliklerini ise Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz ve İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban yaptılar. 
Ali ve Münevver çiftinin nikahını kıyan ve ömür boyu mutluluk dileyen Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, "Biri emniyet mensubu, biri sağlık çalışanı çok değerli iki kardeşimizin nikahını kıymaktan büyük onur duyuyor ve kendilerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde Cumhuriyet çocukları yetiştirin diyorum" dedi.
Kaymakam Ali Yılmaz' da İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Personeli Ali İmal ve Münevver Yıldız çiftinin nikâh şahidi oldu.
Katıldığı nikâh töreninde evliliğin ve aile kavramının toplum için çok önemli bir yere sahip olduğunu belirten Kaymakam Yılmaz, çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.
Nikah törenine Ali ve Münevver çiftinin yakınlarının yanı sıra, Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Çetin Akın, Jandarma Komutanı Jan. Yüzbaşı Halim Karaer, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Balaban, İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit ve çok sayıda emniyet ve sağlık personeli katıldı.