• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM'DAN İSTASYONALTI VE MEHMET GÜREL OKULUNA ZİYARET

KAYMAKAM'DAN İSTASYONALTI VE MEHMET GÜREL OKULUNA ZİYARET

KAYMAKAM'DAN İSTASYONALTI VE MEHMET GÜREL OKULUNA ZİYARET
Editor: Turgutlu Manşet
05 Kasım 2019 - 18:57

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz, İstasyonaltı Mahallesini Ziyaret Etti.
Kaymakam Ali Yılmaz ve beraberinde İlçe Yazı İşleri Müdürü Osman Gençoğlu ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, ilçemiz İstasyonaltı Mahallesini ziyaret etti.
Kaymakam Yılmaz ziyarette, ilk olarak İstasyonaltı Mahalle Muhtarı Orhan Kaya ile bir araya geldi. Mahallenin sorunları hakkında konuşan Muhtar Kaya Kaymakam Ali Yılmaz’a ve beraberindeki protokole bilgi verdi. Ardından Mahalle kahvehanesini de ziyaret eden Kaymakam Ali Yılmaz, burada halkla sohbet ederek sorunları dinledi.
Kaymakam Ali Yılmaz, İstasyonaltı Mahalle Muhtarı Orhan Kaya’ya ve mahalle sakinlerine yakın ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.
Mehmet Gürel İlkokulu’nu Ziyaret
Kaymakam Ali Yılmaz ve beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Mehmet Gürel İlkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi.
Ziyarette Okul Müdürü Hasan PALA’dan okulun eğitim durumu ve fiziki yapısı hakkında bilgiler alan Kaymakam Ali Yılmaz, okulda incelemelerde bulunarak sınıfları gezdi. Sınıf gezileri esnasında öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Ali Yılmaz, öğrencilere çok kitap okumaları yönünde tavsiyede bulundu.
Kaymakam Ali Yılmaz, sınıflarda öğrencilerle buluşmasının ardından okulun öğretmenler odasında, okul yöneticileri ve öğretmenlerle toplantı yaptı.