• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM'DAN AŞI ÇAĞRISI: VAKALAR ARTIYOR AŞINIZI OLUN

KAYMAKAM'DAN AŞI ÇAĞRISI: VAKALAR ARTIYOR AŞINIZI OLUN

KAYMAKAM'DAN AŞI ÇAĞRISI: VAKALAR ARTIYOR AŞINIZI OLUN
Editor: Turgutlu Manşet
15 Ekim 2021 - 13:53

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz Covid-19 aşısını yaptırarak vatandaşlara çağrıda bulundu. 
Kaymakam Yılmaz Turgutlu’da vakaların artış gösterdiğini ve bu hastalığa karşı en etkili silahın aşı olduğunu söyledi.
Kaymakam Ali Yılmaz ve eşi Esra Eligüzeloğlu Yılmaz, Covid-19 aşı uygulamasını yaygınlaştırmak ve vatandaşlara hızlı etkin hizmet ulaştırmak ve aşılama çalışmalarında farkındalık oluşturmak, amacıyla İlçe Sağlık Müdürlüğünce ilçemiz Ortapark’ta kurulan aşı çadırını ziyaret ederek, aşılama çalışmaları hakkında bilgi aldı ve aşı takvimine göre tanımlanan Covid-19 aşısını yaptırdı.
“Vaka Artışına Karşı En Etkili Silah Aşılama”
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Turgutlu’da da son günlerde vaka sayılarının yükseldiğini vurgulayarak uyarılarda bulunan Kaymakam Yılmaz, “Ülkemizde olduğu gibi Turgutlu’muzda da son günlerde vaka sayılarımız yükseldi. Bu artışın Delta varyantı kaynaklı olduğu ilgili uzmanlarca ifade edilmektedir. Vaka sayısının artmasına bağlı olarak hastanelerimizin acil, poliklinik, servis ve yoğun bakımlarında hasta yükü artmaya başladı. Şuan için Devlet hastanemiz mevcut talebi karşılıyor fakat ilerleyen zamanlarda daha ciddi sıkıntıların yaşanmaması için bu artış sürecini bir an önce durdurmamız gerekiyor” dedi.
İlçemizin merkezinde bulunan Ortapark’ta uzun süredir kurulu olan aşı çadırında vatandaşların aşılarını yaptırabileceklerini hatırlatan Kaymakam Yılmaz, “Vatandaşlarımız, hastanelerimizde, aile hekimlerimizde, ilçe sağlık müdürlüklerinde, mobil ekiplerimizde aşı olabilirler. Bütün vatandaşlarımızı aşı takvimlerini takip ederek zamanında aşı olmaya davet ediyorum. Hayatın bir daha kısıtlamaya gitmemesi, normale dönmesi için aşı olmalıyız” dedi.