• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
12 Mayıs 2021 - 12:31

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı.
Kaymakam Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde ve tüm Dünyada Müslümanların birbirleri ile kaynaştığı; milletimizin kültüründe ve tarihi derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin bir bütün halinde milletçe paylaşıldığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir.
Tüm dünyada ve ülkemizde devam koronavirüsü salgınıyla mücadele kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nda ailemiz ve sevdiklerimizle sarılıp kucaklaşamayacağız. Gelecek yıllarda yine bir arada olup, bayramları aynı coşkuyla yaşayabilmek için bu yıl Devletimizin aldığı tedbir kurallarına uymamız hepimizin sağlığı için çok önemli. Bu zor günleri, Devletimiz, Hükümetimiz ve Milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Biliyoruz ki bugünleri de geride bırakacak; daha nice güzel ve mutlu günlerde ailemiz ve sevdiklerimizle hep birlikte olacak, büyüklerimizin ellerinden öpecek ve kucaklaşacağız.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, sağlık ve mutluluklar getirmesini diler, Turgutlulu hemşehrilerimin, değerli çalışma arkadaşlarımın ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”