• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’IN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
30 Temmuz 2020 - 16:04

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz Kurban Bayramı sebebiyle kutlama mesajı yayınladı.
Kaymakam Yılmaz mesajında şu ifadeleri kullandı; "Milletimizin en temel değerlerinden olan, sevgi, saygı ve kardeşlik duygularıyla yardımlaşma ve dayanışmanın en üst seviyede yaşandığı dini bayramlarımızdan olan bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Kısa sürede tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüsü salgınına karşı ülkemiz genelinde mücadele, başarıyla sürdürülmektedir. Bu zor günleri, Devletimiz ve Milletimizle birlik, beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu savaşta yer alan tüm  görevlilere halkımız adına şükranlarımı sunuyorum.
Her yıl büyüklerimizi, akrabalarımızı, komşularımızı, yoksul, kimsesiz ve hastaları  ziyaret ederek kutladığımız Bayramımızı, bu defa, gelecek yıllarda da onları sağlıklı bir şekilde ziyaret edebilmek  adına, tedbirlere uyarak toplu ziyaret ve bayramlaşmalardan kaçınarak, mesafeli ama samimi bir şekil Bayramlarını kutlayacağız. Salgınla mücadelede, öncelikle sevdiklerimizin sağlığını düşünerek, onlarla fiziksel mesafemizi en az 1.5 metre olarak tutacak ve mümkün olduğunca dostlarımızla iletişim araçlarını kullanarak Bayramlaşacağız.
İlçemizde hasta sayılarımızın giderek arttığı bu günlerde, Bayram sevincimizin acıya dönüşmemesi, üzücü haberlerin yürekleri yakmaması için vatandaşlarımızın tedbirlere uymalarını özellikle istirham ederim. Bu salgın hastalığa karşı aşı ve ilaç geliştirilinceye kadar kontrollü bir sosyal yaşam sürmemiz şarttır. Unutmayalım...Özellikle içinde bulunduğumuz Kurban Bayramı günleri, hastalığın yayılması bakımından çok risklidir.
Bu duygu ve düşüncelerle, Mübarek Kurban Bayramının Milletimize, Turgutlu’muza ve tüm İslam Alemine barış, huzur, sağlık ve mutluluk gelmesine vesile olmasını diler, Turgutlulu hemşehrilerimin Bayramını en içten dileklerimle kutlar;, sevgi ve saygılarımı sunarım."