• Reklam
  • Reklam
Reklam

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’DAN “RAMAZAN BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’DAN “RAMAZAN BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI

KAYMAKAM ALİ YILMAZ’DAN “RAMAZAN BAYRAMI” KUTLAMA MESAJI
Editor: Turgutlu Manşet
23 Mayıs 2020 - 18:34

Turgutlu Kaymakamı Ali Yılmaz Ramazan Bayramı sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.
Kaymakam Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi; “Ülkemizde ve tüm Dünyada Müslümanların birbirleri ile kaynaştığı; milletimizin kültüründe ve tarihi derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin bir bütün halinde milletçe paylaşıldığı bir Ramazan Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir.
Kısa sürede tüm dünyayı saran yeni tip koronavirüsü salgınına karşı ülkemiz genelinde mücadele, başarıyla sürdürülmektedir. Bu zor günleri, Devletimiz, Hükümetimiz ve Milletimizle birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağımıza yürekten inanıyorum. Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere bu savaşta yer alan tüm çalışanlara halkımız adına şükranlarımı sunuyorum. Bizlere düşen görev ise, her yıl büyüklerimizi, akrabalarımızı, komşularımızı, yoksul, kimsesiz ve hastaları ziyaret ederek kutladığımız bayramımızı, bu defa, gelecek yıllarda sağlıklı bir şekilde saygıyla ve heyecanla kutlayabilmemiz için alınan tedbirlere uyarak toplu ziyaret ve programlardan uzak durmak, insanlarla fiziksel mesafemizi en az 1.5 metre olarak ayarlamak ve mecbur kalmadıkça evde kalmaktır. Bu salgın hastalığa karşı aşı ve ilaç geliştirilinceye kadar kontrollü bir sosyal yaşama  geçmemiz şarttır. Özellikle içinde bulunduğumuzşu mübarek ramazan Bayramı günleri, hastalığın yayılmasını önlemek bakımından çok kritiktir. Lütfen Evlerimizde kalmaya ve başta sokağa çıkma kısıtlaması olmak üzere yetkili mercilerce alınan tüm tedbirlere uymaya hep birlikte devam edelim.
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya barış, kardeşlik, sağlık ve mutluluklar getirmesini diler, Turgutlulu hemşehrilerimin, değerli çalışma arkadaşlarımın ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.”