• Reklam
  • Reklam
Reklam

KASABA TARAFTARINI MAÇA BEKLİYOR

KASABA TARAFTARINI MAÇA BEKLİYOR

KASABA TARAFTARINI MAÇA BEKLİYOR
Editor: Turgutlu Manşet
14 Eylül 2019 - 13:19

TFF 3. Lig 2. Grupta lige fırtına gibi başlayan Turgutluspor sezonun 3. maçında taraftarı önünde grubun güçlü ekiplerinden İstanbul temsilcisi Erokspor'u ağırlayacak.
2019-2020 futbol sezonuna evinde Fatsa galibiyetiyle başlayıp ardından deplasmanda Kemerspor'u ve hafta içinde de kupa mesaisinde Manisaspor'u mağlup eden kırmızı siyahlılar yeni sezonu iyi giriş yapmıştı.
Hafta içi yaptığı hazırlıklarla Erok maçına hazırlanan kırmızı siyahlılarda teknik direktör Cüneyt Biçer taraftarın kendileri için itici güç olduğunu ve Pazar günü Erok maçında tribünleri dolu görmek istediklerini söyledi.
Kupa'da Manisa galibiyetinin önemli olduğunu vurgulayan Biçer; "Kupa'da da yolumuza devam ediyoruz Manisa galibiyeti kazanmamız açısından önemliydi. Maç kazanmak oyuncularımızı motive ediyor ve özgüven sağlıyor, şimdi evimizde grubun güçlü ekiplerinden Erok ile karşılaşacağız, ben taraftarımızın da katkısıyla kazanacağımızı düşünüyorum." Dedi.
Turgutluspor'da Erok maçı öncesi ciddi sakatlık yada kart cezalısı oyuncu bulunmuyor.
Pazar günü 7 Eylül stadyumunda saat 16.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Zonguldak bölgesinde Hakan Ergin yönetirken yardımcılıklarını ise  Hacı Mehmet Ekmekyermez, Ahmet Ulu ve Esim Aydemir yapacaklar.