• Reklam
  • Reklam
Reklam

KASABA'NIN FATİH'İ VAR, ONUR'U VAR

KASABA'NIN FATİH'İ VAR, ONUR'U VAR

KASABA'NIN FATİH'İ VAR, ONUR'U VAR
Editor: Turgutlu Manşet
23 Şubat 2020 - 16:43 - Güncelleme: 23 Şubat 2020 - 17:03

Zirveyi ilgilendiren zor maçta Fethiyespor'u konuk eden Turgutluspor Onur Garip'in attığı gol ve kaleci Fatih'in kurtardığı penaltıyla rakibini 1-0 mağlup ederek büyük avantaj sağladı.
Turgutluspor evinde konuk ettiği grubun iddialı takımlarından Fethiyespor’u 1-0 yendi ve play off yarışında önemli bir avantaj yakaladı. Kaptan Onur’un golüyle kazanan Turgutluspor’da maçın adamı penaltı atışını kurtaran Fatih oldu.
Turgutluspor-Fethiyespor Maçında Şehir Kenetlendi.
Açık tribünde eski ve yeni başkanlar ve yöneticiler tam destek verdi.
Eski Belediye Başkanı Serhat Orhan, Eski Turgutluspor Klüp Başkanları Hakan Sezer, Burçin Ayarcı ve eski klüp yöneticileri ve çok sayıda taraftar maça gelerek destek verdi.
Maçtan Dakikalar
Dk.4 Cemal’in kullandığı serbest vuruşta kaleci Fatih çatala giden topu harika bir refleksle kurtardı.
Dk.14 Abdülkadir’in pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Samet’in plase vuruşu üstten az farkla auta gitti.
Dk.18 Sol kanattan Kadir Yazıcı’nın harika ortasında iyi yükselen Onur’un kafa vuruşu ağlara gitti. Turgutluspor 1-0 öne geçti.
Dk.31 Turgutluspor ceza alanında oluşan karambolde Anıl’ın yerde kalmasıyla hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını Tolunay kullandı ve kaleci Fatih penaltıyı kurtardı, dönen topu Tolunay tamamlamak istedi ancak kaleci Fatih bu vuruşu da kurtardı.
Dk.51 Samet’in pasında ceza alanında topla buluşan Abdülkadir çalımla önünü boşalttı ve plase vuruşu direğe çarpan top auta gitti.
Dk.60 Kadir Torbacı ile verkaç yaparak ceza alanına giren Ergun’un çaprazdan vuruşu direğin dibinden auta gitti.
Dk.65 Abdülkadir’in pasında altı pasın üzerinden Samet’in vuruşunda top kaleci Serkan’ı geçti. Kaleye giden topu Mert çizgiden çıkardı.
Dk.79 Kazanılan serbest vuruşta Cemal’in sert şutunda kaleci Fatih harika bir refleksle topu kornere çeldi.
Dk.89 Emre’nin ortasında Sabri’nin indirdiği topta Anıl altı pasın içinden topu auta attı. Fethiyespor mutlak golden oldu.
İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı siyahlılar kritik maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu.